Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"chitosan edible-coating"'
Publikováno v:
International Journal of Technology, Vol 11, Iss 4, Pp 817-829 (2020)
This study aims to determine the effectiveness of chitosan (ch) combined with liquid smoke (Ls) as an edible coating for beef preservation. The Ls used in this study was made from rice hulls pyrolyzed at temperatures of 300° C (T1), 340° C (T2)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d020ee9ac0048729fba0f94939aad42
Publikováno v:
Biosurface and Biotribology (2020)
In recent years, the need for the capability of decelerating the ripening process has increased significantly, especially in countries such as India where the post-harvest loss is ∼630 billion dollars annually. The ripening process primarily starts
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/37352c314b494996b9831742f604e591
Publikováno v:
Iranian Journal of Veterinary Medicine, Vol 12, Iss 1, Pp 69-78 (2018)
BACKGROUND: Chicken meat is susceptible to microbial and chemical contamination and using antimicrobial agents helps to prolong its shelf-life. OBJECTIVES: This study focuses on the effect of chitosan-based coating and Trachyspermum ammi essential oi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aef1f391dd7240faaa087439b9e53249
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Coatings; Volume 12; Issue 10; Pages: 1492
Fresh-cut potatoes (Solanum tuberosum L.) are a popular food owing to their freshness, convenience, and health benefits. However, they might present a potentially high health risk to consumers during transportation, processing, and marketing. In the
Autor:
Hayriye Fatma Kibar, Ferhan K. Sabir
Publikováno v:
AIMS Agriculture and Food, Vol 3, Iss 2, Pp 97-108 (2018)
The growing consumer demand for produces without chemical residues has focused efforts on the assessment of innovative natural antimicrobials. In this context, chitosan, derived from abundantly available chitin sources such as crab, shrimp and insect
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.