Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"chilling rate"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 9, Pp 204-211 (2024)
The pH value, glucose content, glycolytic potential, and expression levels of five glycolytic enzymes in lamb longissimus dorsi muscle at different time after slaughter were compared and analyzed, which treated at different cooling rates and stored a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8731a2cd93f547609ce2bf189513090c
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 11, p 2792 (2021)
The aim of this study was to investigate the effect of chilling rate (1.44, 22.2, and 32.4 °C/h) on the evolution of volatile and non-volatile compounds in raw lamb meat during refrigeration (1, 24, 72, and 120 h). Through orthogonal projection to l
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e4f6f348b6e74403977334215c6b619b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods
Volume 10
Issue 11
Foods, Vol 10, Iss 2792, p 2792 (2021)
Volume 10
Issue 11
Foods, Vol 10, Iss 2792, p 2792 (2021)
The aim of this study was to investigate the effect of chilling rate (1.44, 22.2, and 32.4 °C/h) on the evolution of volatile and non-volatile compounds in raw lamb meat during refrigeration (1, 24, 72, and 120 h). Through orthogonal projection to l
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
P.M. Corva, L. Langman, J. Lucero-Borja, M.S. de la Torre, F. J. Santini, E. Pavan, F. Carduza, L.B. Pouzo
Publikováno v:
Livestock Science. 163:140-149
In Argentina, beef cattle prices decrease as slaughter weight increases regardless of animal age or carcass maturity, and this decrease is significantly greater in heifers (15%) than in steers (5%). The objectives of the present study were to (1) det