Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"chilling acclimation"'
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 15 (2024)
Postharvest chilling injury (PCI) is a physiological disorder that often impairs tomato fruit ripening; this reduces fruit quality and shelf-life, and even accelerates spoilage at low temperatures. The CBF gene family confers cold tolerance in Arabid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c8bf02db95346bd8f5d28de5e1c69ce
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Michael R. Schläppi, Aaron K. Jackson, Georgia C. Eizenga, Aiju Wang, Chengcai Chu, Yao Shi, Naoki Shimoyama, Debbie L. Boykin
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 8 (2017)
Rice (Oryza sativa L.) is often exposed to cool temperatures during spring planting in temperate climates. A better understanding of genetic pathways regulating chilling tolerance will enable breeders to develop varieties with improved tolerance duri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c559938a75644b7945f91bd16ed9003
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jianguo Li, Ahmed Adel Khatab, Lihua Hu, Liyan Zhao, Jiangyi Yang, Lingqiang Wang, Guosheng Xie
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences; Volume 23; Issue 21; Pages: 13208
Rice (Oryza sativa L.) is a chilling-sensitive staple food crop, and thus, low temperature significantly affects rice growth and yield. Many studies have focused on the cold shock of rice although chilling acclimation is more likely to happen in the
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Plant, Cell & Environment
instname
Plant, Cell & Environment
43 p.-9 fig.
Low temperature is a major environmental stress that seriously compromises plant development, distribution and productivity. Most crops are from tropical origin and, consequently, chilling sensitive. Interestingly, however, some tro
Low temperature is a major environmental stress that seriously compromises plant development, distribution and productivity. Most crops are from tropical origin and, consequently, chilling sensitive. Interestingly, however, some tro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::495c3dd9a7e7dba392d80a3d7e02f6a6
http://hdl.handle.net/10261/136461
http://hdl.handle.net/10261/136461