Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"chilli fruit"'
Publikováno v:
International Islamic University Malaysia Engineering Journal, Vol 25, Iss 2 (2024)
Chilli is one of the world's most widely grown crops. Among all of the chilli variants, C. annuum and C. frustescents are the most prevalent and consistently liked variants in Asia, where it is appreciated for its strong taste and pungency. Neverthel
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd4a277b682c4f438da4e28dbe3d9fcf
Autor:
Rajamuthu Renuka, Kupusamy Prabakar, Rangasamy Anandham, Lakshmanan Pugalendhi, Lingam Rajendran, Thiruvengadam Raguchander, Gandhi Karthikeyan
Publikováno v:
Life, Vol 13, Iss 2, p 426 (2023)
Chilli is an universal spice cum solanaceous vegetable crop rich in vitamin A, vitamin C, capsaicin and capsanthin. Its cultivation is highly threatened by fruit rot disease which cause yield loss as high as 80–100% under congenial environment cond
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/35f550831623434ea20adc5de1c7e7ca
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Woodman, Timothy, Negoescu, Eduard
Publikováno v:
Woodman, T & Negoescu, E 2019, ' A simple 1 H NMR based assay of total capsaicinoid levels in Capsicum using signal suppression in non-deuterated solvent ', Journal of the Science of Food and Agriculture, vol. 99, no. 4, pp. 1765-1771 . https://doi.org/10.1002/jsfa.9368
BACKGROUND: The heat of Capsicum fruits is routinely assayed using high-performance liquid chromatography (HPLC) to determine capsaicin (CA) and dihydrocapsaicin (DHC) levels. The assay can be time consuming, with each HPLC run typically lasting 10 m
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1378::23f878fbd9c7f32749ff35a98b761e39
https://purehost.bath.ac.uk/ws/files/187455107/simple.pdf
https://purehost.bath.ac.uk/ws/files/187455107/simple.pdf
Publikováno v:
Repositório da Produção Científica e Intelectual da Unicamp
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Repositório Institucional da Unicamp
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Repositório Institucional da Unicamp
Agradecimentos: This work was supported by research grants SIP-IPN (20170545 and 20181764) and CONACyT (2015-02-1042, 264093, 2016-01-2482). A. M. M. acknowledges the support of the Brazilian Agencies CNPq and FAPESP. The support of COFAA-IPN by the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a763396b898aa233271a16a5e0a270b3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.