Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"chilled and frozen"'
Autor:
Pablo Rovira, Giannina Brugnini, Jesica Rodriguez, María C. Cabrera, Ali Saadoun, Guillermo de Souza, Santiago Luzardo, Caterina Rufo
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 4, p 694 (2023)
We evaluated a combination of two temperatures and two packaging materials for long-term storage of vacuum-packaged (VP) beef striploins. Microbial populations and microbiome composition were monitored during refrigerated storage (120 days between 0
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/696310efeca5457d878e6a065baba5b2
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 37, Iss 3, Pp 186-191 (2019)
The quality of chilled and frozen African catfish fillets was compared. The experiment was performed on 20 individuals of Clarias gariepinus aged < 1 year, with estimated body weight of 1 kg. A total of 40 right and left fillets were subjected to pre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/565d799c397544f089a58b10714e6e4f
Autor:
Luciano dos Santos Bersot, Cibeli Viana, Mallu Jagnow Sereno, Ana Paula Perin, Vinicius Cunha Barcellos
Publikováno v:
Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science, Vol 56, Iss 2 (2019)
Poultry meat is often involved as a vehicle for microorganisms that cause food-borne diseases. Salmonella sp. is a major pathogen involved in outbreaks around the world. Based on its importance, the objective of this study was to determine the occurr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/34e3c431d8a74a86913a29e21f8bc3ed
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vinicius Cunha Barcellos, Mallu Jagnow Sereno, Ana Paula Perin, Cibeli Viana, Luciano dos Santos Bersot
Publikováno v:
Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science; Vol. 56 Núm. 2 (2019); e150446
Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science; Vol. 56 No. 2 (2019); e150446
Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science; v. 56 n. 2 (2019); e150446
Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science; V. 56 N. 2 (2019); e150446
Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science
Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia da Universidade de São Paulo (FMVZ-USP)
instacron:USP
Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science, Vol 56, Iss 2 (2019)
Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science; Vol. 56 No. 2 (2019); e150446
Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science; v. 56 n. 2 (2019); e150446
Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science; V. 56 N. 2 (2019); e150446
Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science
Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia da Universidade de São Paulo (FMVZ-USP)
instacron:USP
Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science, Vol 56, Iss 2 (2019)
Poultry meat is often involved as a vehicle for microorganisms that cause food-borne diseases. Salmonella sp. is a major pathogen involved in outbreaks around the world. Based on its importance, the objective of this study was to determine the occurr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Amani, Pegah, Båth, Klara, Östergren, Karin, Liljestrand, Kristina, Fredriksson, Anna, Kjellsdotter, Linea
Perishability and quality deterioration over time makes food differ from industrial products. The objective of this research is to describe the food quality from a logistics perspective and specify which characteristics of food products are necessary
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fd4af34129622719e4c1f025b2256831
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.