Zobrazeno 1 - 10
of 178
pro vyhledávání: '"childrens food"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Malčíková, Hana
The Diploma thesis is focused on encapsulation of bioactive compounds which are contained in selected superfoods for the purpose of application to childrens nutrition supplements. In view of the nature of selected samples, which are seaweed, walnuts,
Externí odkaz:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-401865
Publikováno v:
Pediatric Obesity. 10(3):205-212
Background - Dutch children's diets, like the diets of many children in Europe and the US are not balanced, do not contain enough vegetables and have been associated with a high prevalence of childhood obesity. Promoting children's vegetable intake i
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sanne M. P. L. Gerards, Nanne K. de Vries, Carel Thijs, Stef P. J. Kremers, Ester F. C. Sleddens
Publikováno v:
International Journal of Pediatric Obesity, 6(2-2), E12-E27. Informa Healthcare
Despite emerging efforts to investigate the influence parents have on their children's weight status and related dietary and activity behaviors, reviews regarding the role of general parenting are lacking. We performed a systematic review regarding t
Publikováno v:
Pediatric Obesity, 10(3), 205-212
Pediatric Obesity 10 (2015) 3
Pediatric Obesity
Pediatric Obesity 10 (2015) 3
Pediatric Obesity
Background - Dutch children's diets, like the diets of many children in Europe and the US are not balanced, do not contain enough vegetables and have been associated with a high prevalence of childhood obesity. Promoting children's vegetable intake i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d02a15f2a5ff57766de578619a9d14f8
https://research.wur.nl/en/publications/efficacy-of-repeated-exposure-and-flavour-flavour-learning-as-mec
https://research.wur.nl/en/publications/efficacy-of-repeated-exposure-and-flavour-flavour-learning-as-mec
Publikováno v:
Appetite 64 (2013)
Appetite, 64, 89-96
Appetite
Appetite, 64, 89-96
Appetite
Children’s consumption of vegetables is still below recommendations. Since preference is the most important predictor of children’s intake and most children dislike vegetables, new strategies are needed to increase their preferences for vegetable
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4d0f0a1733384103a45811d931c09e62
https://research.wur.nl/en/publications/effectiveness-of-flavour-nutrient-learning-and-mere-exposure-as-m
https://research.wur.nl/en/publications/effectiveness-of-flavour-nutrient-learning-and-mere-exposure-as-m
Publikováno v:
Journal of Food Engineering 112 (2012) 3
Journal of Food Engineering, 112(3), 168-174
Journal of Food Engineering, 112(3), 168-174
High volume fractions of dried broccoli particles (up to 20% v/v) were incorporated in a starch dough. The concentration of pre-gelatinized starch was varied between 10% and 30%. The addition of 20% v/v dried broccoli powder causes a significant incr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3fd439bcbb6f829530b9335fe6e393aa
https://research.wur.nl/en/publications/influence-of-swelling-of-vegetable-particles-on-structure-and-rhe
https://research.wur.nl/en/publications/influence-of-swelling-of-vegetable-particles-on-structure-and-rhe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.