Zobrazeno 1 - 10
of 94
pro vyhledávání: '"children's diet"'
Publikováno v:
Maternal and Child Nutrition, Vol 20, Iss 2, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract An important cause of stunting is limited consumption of complementary foods, in terms of both quantities and nutrients. Although existing studies show a positive association between fathers' engagement and children's diet, programmes design
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1933f86eb100492e9b3d8086efaa1513
Autor:
De Cianni, Rachele, Pippinato, Liam, Zanchini, Raffaele, Brun, Filippo, Di Vita, Giuseppe, Mancuso, Teresina
Publikováno v:
British Food Journal, 2022, Vol. 125, Issue 2, pp. 713-730.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-09-2021-1010
Publikováno v:
Children, Vol 11, Iss 1, p 45 (2023)
Proper nutrition during the first period of life is primarily related to meeting energy needs and providing essential nutrients that ensure the infant’s normal physical and psychomotor development. Improper nutrition during this period, inadequate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3af1ec61b30943b0b0eabc6b45f7465e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rachele De Cianni, Liam Pippinato, Raffaele Zanchini, Filippo Brun, Giuseppe Di Vita, Teresina Mancuso
Publikováno v:
British Food Journal. 125:713-730
PurposeThe objective of this study is to investigate the role of mothers in administering afternoon snacks to children aged between 6 and 10. Through an exploratory analysis, this study aims at identifying how sociodemographic characteristics of moth
Autor:
Elżbieta Szczepańska, Agnieszka Bielaszka, Agata Kiciak, Gabriela Wanat-Kańtoch, Wiktoria Staśkiewicz, Agnieszka Białek-Dratwa, Marek Kardas
Publikováno v:
International Journal of Environmental Research and Public Health; Volume 19; Issue 20; Pages: 13307
Methods: An educational project called Cooking and Educational Workshops “Colourful means healthy” was conducted at the Department of Dietetics of the Faculty of Public Health in Bytom of the Medical University of Silesia in Katowice, Poland, bet
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Šarin, Valentina
Striktna bezglutenska dijeta osnovni je tretman za liječenje celijakije. Unos glutena uzrokuje oštećenja crijevnih resica kod takvih osoba, do kojeg može doći i zbog nenamjernog unosa glutena zbog česte kontaminacije namirnica glutenom. Cilj ov
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3630::d47e22b26e68bba7f794c31d8118d370
https://repozitorij.pbf.unizg.hr/islandora/object/pbf:4172
https://repozitorij.pbf.unizg.hr/islandora/object/pbf:4172
Autor:
Wen You, Rodolfo M. Nayga Jr.
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Resource Economics, Vol 30, Iss 2, Pp 302-314 (2005)
Previous studies have found a strong relationship between food-away-from-home expenditures and television viewing, and children's diet. This study revisits this issue by examining the impact of household fast food expenditures and children's televisi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c9fe283d8bb40b5af9ce7d1dc9fd4b5