Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"chicken patty"'
Autor:
Eylem Ezgi Fadıloğlu, Haluk Ergezer
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 12, Iss 2, Pp 214-220 (2024)
The study was carried out to develop chicken patties by incorporating acorn flour as a meat replacer at 3%, 6%, and 9% levels in the formulation. For this purpose, the chemical (moisture, protein, fat, ash), pH, thiobarbituric acid (TBA), and color a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a29a68d89c6f463490c3174b690a6e5f
Autor:
İzzet Özhamamcı
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 15, p 6442 (2024)
Coffee silverskin (CSS) is a by-product released as waste after roasting coffee beans. This by-product can be used as a functional food ingredient as it contains many valuable compounds such as fibers, sugars, phenolic acids, carotenoids, and flavono
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08dd5241797b400c975a9a75cc94ec36
Publikováno v:
Animal Bioscience, Vol 35, Iss 8, Pp 1279-1288 (2022)
Objective The aim of this study was to investigate antioxidant activities of cinnamon (Cinnamomum cassia) extracts (extracted with different solvents) at various concentrations and to determine product quality of raw chicken patties added with differ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da6176d80e874bd5b7a30a3ecaff0d35
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aydın ERGE, Ömer EREN
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, Vol 27, Iss 2, Pp 165-171 (2021)
Quality loss of food products is an important problem for food producers and consumers. Edible coating application is an alternative method to preserve food quality and to extend shelf life. In this study, a coating solution composed of chicken gelat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/28a94508887445b68285c5c82571aef6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 15, Iss 2, Pp 234-240 (2017)
This study investigated the effect of different levels of Moringa oleifera leaf powder (MLP) on physicochemical, microbiological, and sensory characteristics of chicken patties during cold storage. For MLP extracts, methanolic extract exhibited flavo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/04761b90e88145209263211a2e60c901
Autor:
Aydın ERGE, Ömer EREN
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, Vol 27, Iss 2, Pp 165-171 (2021)
Quality loss of food products is an important problem for food producers and consumers. Edible coating application is an alternative method to preserve food quality and to extend shelf life. In this study, a coating solution composed of chicken gelat
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.