Zobrazeno 1 - 10
of 1 814
pro vyhledávání: '"chicken patty"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
İzzet Özhamamcı
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 15, p 6442 (2024)
Coffee silverskin (CSS) is a by-product released as waste after roasting coffee beans. This by-product can be used as a functional food ingredient as it contains many valuable compounds such as fibers, sugars, phenolic acids, carotenoids, and flavono
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08dd5241797b400c975a9a75cc94ec36
Autor:
Aviles, María Victoria, Naef, Elisa Fernanda, Abalos, Rosa Ana, Lound, Liliana H., Gómez, María Beatriz, Olivera, Daniela F.
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science March 2023 31
Autor:
Feng, Jia, Bai, Xue, Li, Ying, Kong, Baohua, Nuerjiang, Maheshati, Wu, Kairong, Li, Zihao, Xia, Xiufang
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 1 March 2023 230
Autor:
Aydın ERGE, Ömer EREN
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, Vol 27, Iss 2, Pp 165-171 (2021)
Quality loss of food products is an important problem for food producers and consumers. Edible coating application is an alternative method to preserve food quality and to extend shelf life. In this study, a coating solution composed of chicken gelat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/28a94508887445b68285c5c82571aef6
Autor:
ERGE, Aydın1 aydin.erge@ibu.edu.tr, EREN, Ömer2
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi. 2021, Vol. 27 Issue 2, p165-171. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 15, Iss 2, Pp 234-240 (2017)
This study investigated the effect of different levels of Moringa oleifera leaf powder (MLP) on physicochemical, microbiological, and sensory characteristics of chicken patties during cold storage. For MLP extracts, methanolic extract exhibited flavo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/04761b90e88145209263211a2e60c901
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 24, p 3978 (2022)
A total of 150 chicken patties containing different concentrations of potato dietary fiber (PDF) (0.0–4.0%) (30 for every treatment) with three replicates were used to access the influence of PDF on their quality, microstructure, and thermal stabil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b94c5bf005a44c00940a374b7463e280