Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"chicken gelatin"'
Autor:
Jakub Martinek, Pavel Mokrejš, Jana Pavlačková, Martina Hřibová, Pavel Pokorný, Dagmar Janáčová, Robert Gál
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 16, p 2630 (2024)
The application of biopolymer-based materials is increasing due to better sustainability and environmental protection properties. Gelatin fibers have a specific surface and high porosity, which is why their use in medicine and the food industry is be
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99cbe61a60a8466593752217fc72a19d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aydın ERGE, Ömer EREN
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, Vol 27, Iss 2, Pp 165-171 (2021)
Quality loss of food products is an important problem for food producers and consumers. Edible coating application is an alternative method to preserve food quality and to extend shelf life. In this study, a coating solution composed of chicken gelat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/28a94508887445b68285c5c82571aef6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aydın ERGE, Ömer EREN
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, Vol 27, Iss 2, Pp 165-171 (2021)
Quality loss of food products is an important problem for food producers and consumers. Edible coating application is an alternative method to preserve food quality and to extend shelf life. In this study, a coating solution composed of chicken gelat
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.