Zobrazeno 1 - 10
of 1 361
pro vyhledávání: '"chicken flesh"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis March 2023 116
Autor:
Hui Wang1 huiwang169@163.com, Hongju He1,2,3 hongju_he007@126.com, Hanjun Ma1,2 xxhjma@126.com, Fusheng Chen3 fushengc@haut.edu.cn, Zhuangli Kang1 kzlnj1988@163.com, Mingming Zhu1 happyzhumingming@126.com, Zhengrong Wang1 wazhro@qq.com, Shengming Zhao1 zhaoshengming2008@126.com, Rongguang Zhu4 rgzh_jd@163.com
Publikováno v:
International Journal of Agricultural & Biological Engineering. 2019, Vol. 12 Issue 3, p180-186. 8p.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Composition and Analysis. 116:105069
Publikováno v:
Open Veterinary Journal, Vol 14, Iss (1) (Zagazig Veterinary Conference), Pp 564-570 (2024)
Background: Around the world, poultry meat is a staple of everyday meals. But chicken flesh isn't always as healthy as it looks since it becomes contaminated by pollutants from the environment, especially heavy metals, which can bioaccumulate and mag
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca84d90ae7074993b6fe7431c2cd674a
Autor:
Naba Kumar Mondal
Publikováno v:
Environmental monitoring and assessment. 192(9)
Organoarsenic compounds are widely used in chicken feed for control of coccidial parasite, quick weight gain, and for imparting attractive color to the chicken flesh. A study was conducted to assess the level of arsenic in both chicken feed and flesh
Publikováno v:
Food Weekly News; 9/26/2024, p100-100, 1p