Zobrazeno 1 - 10
of 89
pro vyhledávání: '"chicken fillets"'
Autor:
Hasnaa R. Temsaah, Ahmed F. Azmy, Amr E. Ahmed, Hend Ali Elshebrawy, Nahed Gomaa Kasem, Fatma A. El-Gohary, Cédric Lood, Rob Lavigne, Karim Abdelkader
Publikováno v:
BMC Microbiology, Vol 24, Iss 1, Pp 1-15 (2024)
Abstract Background Increased prevalence of Enterobacter cloacae within food products underscores food as an underexplored reservoir for antibiotic resistance, thus requiring particular intervention. Bacteriophages have been explored as a promising a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5cf98ed6d5b5401986c5fcef2bdfce92
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Nutrition and Food Security, Vol 3, Iss 3, Pp 139-148 (2018)
Background: Chicken fillets contain essential amino acids besides many minerals and vitamins, which are necessary for maintaining life and promoting growth. Moreover, it is low in calories and cholesterol; therefore, it can be used for feeding infant
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3f12da0190bb41efab3401123200ff85
Autor:
Maria C. Giannakourou, Stylianos Poulis, Spyridon J. Konteles, Akrivi Dipla, Vladimiros P. Lougovois, Vassiliki Kyrana, Charalampos Proestos, Vassilia J. Sinanoglou
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 9, p 2727 (2021)
The scope of this work is the study of a combined process including a dipping step into an oregano (Origanum vulgare ssp. hirtum) infusion (OV) followed by osmotic treatment of chicken fillets at 15 °C. Chicken fillets were immersed in an osmotic so
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/910c016d51c54f718a3a1d5908ebb938
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Samira Pirola Santos Mantilla, Érica Barbosa Santos, Helio de Carvalho Vital, Sérgio Borges Mano, Mônica Queiroz de Freitas, Robson Maia Franco
Publikováno v:
Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 54, Iss 3, Pp 569-576 (2011)
This work investigated the effects of different packaging methods (air and vacuum) combined with irradiation (0.0, 2.0 and 3.0 kGy) on the preservation of chicken breast fillets stored at 1ºC for up to 18 days by sensorial test, determination of pH
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b28925af956644d1859ff3c8590fffc0
Autor:
Jokanović Marija R., Džinić Natalija R., Tomović Vladimir M., Savatić Snežana B., Tasić Tatjana A., Ikonić Predrag M., Šojić Branislav V.
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2011, Iss 42, Pp 55-62 (2011)
The still-marinating process is a simplified technology used to tenderize and to improve the flavour, colour and juiciness of meat products. The effects of marinade type, addition of ground paprika (P) or paprika oleoresin (O), on the instrumental an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e245cf773add423ea61b4c76d4fa11a4