Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"chicken feather hydrolysate"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Samah Abu-Hussien, Maha Mohamed
Publikováno v:
Arab Universities Journal of Agricultural Sciences, Vol 28, Iss 3, Pp 809-827 (2020)
The present work aimed to optimize amino acids production by Bacillus amyloliquefaciens 35s from chicken feather using response surface methodology (RSM) and applying the produced amino acids in biological control of powdery mildew disease. Variables
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca887db084bc457f9a2e617ed360541e
Autor:
Leona Paulova, Jan Chmelik, Barbora Branska, Petra Patakova, Marek Drahokoupil, Karel Melzoch
Publikováno v:
Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 63 (2020)
Abstract A comprehensive comparison of the main fermentation parameters, productivity, yield and final L-lactic acid concentration, obtained through batch, fed-batch and continuous cultivations using Lactobacillus casei CCDM 198 and a model cultivati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d23e34b27f2c432f9fd6e2154e7830bf
Autor:
Karel Melzoch, Barbora Branska, Leona Paulova, Jan Chmelik, Petra Patakova, Marek Drahokoupil
Publikováno v:
Brazilian Archives of Biology and Technology v.63 2020
Brazilian Archives of Biology and Technology
Instituto de Tecnologia do Paraná (Tecpar)
instacron:TECPAR
Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 63 (2020)
Brazilian Archives of Biology and Technology, Volume: 63, Article number: e20190151, Published: 08 MAY 2020
Brazilian Archives of Biology and Technology
Instituto de Tecnologia do Paraná (Tecpar)
instacron:TECPAR
Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 63 (2020)
Brazilian Archives of Biology and Technology, Volume: 63, Article number: e20190151, Published: 08 MAY 2020
A comprehensive comparison of the main fermentation parameters, productivity, yield and final L-lactic acid concentration, obtained through batch, fed-batch and continuous cultivations using Lactobacillus casei CCDM 198 and a model cultivation medium
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::47ecf16876967e62523a4a855e9e325f
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-89132020000100205
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-89132020000100205
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.