Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"chicken claw"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 22, p 3682 (2024)
The purpose of this study was to explore the water retention mechanism of chicken claws by detecting the structural changes in collagen in boneless chicken claws under different expansion rates. Firstly, boneless chicken claw collagen with different
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6e2ba5ce39444282b8b4581c25d562ae
Publikováno v:
Case Studies in Chemical and Environmental Engineering, Vol 8, Iss , Pp 100371- (2023)
Biocomposite edible film gelatin is a technique that enhances the characteristics of the film by combining gelatin, carboxy methyl cellulose, and glycerol. Therefore, this study aims to examine the characterization of gelatin from chicken claw waste
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ad36f01487243d3803eae1ea49b9dd5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Agripet, Vol 22, Iss 2, Pp 236-241 (2022)
ABSTRACT. Penelitian ini dilakukan untuk mengkaji pengaruh penambahan tepung ceker ayam dengan persentase berbeda pada ransum terhadap produktivitas kambing Peranakan Etawa. Rancangan penelitian yang digunakan dalam penelitian ini adalah rancangan ac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e6b981001077484694db80121e70ac85
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Alchemy, Vol 12, Iss 1, Pp 1-13 (2016)
The addition of garlic powder to gelatin from chicken claw waste was potentially developed as a natural preservative in food, especially for meat. Preparation of gelatin/garlic biocomposite was performed in three stages: synthesis of gelatin from chi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d4af3c61e29c4b0e99841b3df4deb496
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang WW; Graduate School of Heilongjiang University of CM, Harbin 150040, China., Tian SY; Graduate School of Heilongjiang University of CM, Harbin 150040, China., Tang TT; Graduate School of Heilongjiang University of CM, Harbin 150040, China., Li YX; Department of Acupuncture and Moxibustion, First Affiliated Hospital of Heilongjiang University of CM, Harbin 150040.
Publikováno v:
Zhongguo zhen jiu = Chinese acupuncture & moxibustion [Zhongguo Zhen Jiu] 2022 Sep 12; Vol. 42 (9), pp. 999-1003.
Autor:
Zhang SS; the Graduate School of Tianjin University of TCM, Tianjin 300193, China., Wang W; the Graduate School of Tianjin University of TCM, Tianjin 300193, China., Pan YQ; Department of Acupuncture and Moxibustion, the First Teaching Hospital of Tianjin University of TCM, Tianjin 300193.
Publikováno v:
Zhongguo zhen jiu = Chinese acupuncture & moxibustion [Zhongguo Zhen Jiu] 2019 Mar 12; Vol. 39 (3), pp. 271-5.