Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"chicken bones"'
BIBLIOMETRIC ANALYSIS OF CHICKEN BONE PROCESSING AS ANTI-AGING ON SKIN THROUGH VOSVIEWER APPLICATION
Autor:
Farras Khirzi Khanifah
Publikováno v:
BioLink, Vol 10, Iss 1, Pp 78-86 (2023)
This study aims to determine the number of scientific publications on chicken bone processing as an anti-aging agent using bibliometric analysis, which can determine the researched areas to provide an overview of the latest research developments, tre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc5999d4955c43b6b4ee3082ed96b0d3
Publikováno v:
Теория и практика переработки мяса, Vol 7, Iss 1, Pp 66-72 (2022)
This article analyses the nutritional value of meat pate produced with the addition of meat-and-bone paste obtained from chicken bones. In the test samples of the pate, 20% of the poultry meat was replaced with the meat-and-bone paste. The comparativ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/57b06aaabec74e75895790b461762960
Autor:
Changwei Cao, Hailang Wang, Jinyan Zhang, Huan Kan, Yun Liu, Lei Guo, Huiquan Tong, Yinglong Wu, Changrong Ge
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 1, p 202 (2023)
The present study used acetic acid, sodium hydroxide, and pepsin extract acid-soluble collagen (ASC), alkali-soluble collagen (ALSC), and pepsin-soluble collagen (PSC) from the bones of spent-hens, and the effects of three extraction methods on the c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4696916ee7504904b99d09055e7f0b24
Publikováno v:
International Journal Bioautomation, Vol 23, Iss 4, Pp 489-498 (2019)
This paper attempts to develop a novel model to extract the hydrolysed proteins from chicken bones. Firstly, an effective model was set up to detect the degree of hydrolysis with papain by response surface method. Next, the fatty acids of Maillard re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/70c10be3f1914bdc8cb9f75fc659bef1
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 19, p 6479 (2022)
Surfactants are one of the major pollutants in laundry powder, which have an impact on the environment and human health. Carbon quantum dots (CQDs) are spherical zero-dimensional fluorescent nanoparticles with great potential for fluorescent probing,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5707a74c653a4d01b433797b2af60e3a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wickens, Barbara
Publikováno v:
Maclean's. 09/22/97, Vol. 110 Issue 38, p62. 1/4p. 1 Color Photograph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.