Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"chia and teff wholemeal"'
Autor:
Ivan Švec, Marie Hrušková
Publikováno v:
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis, Vol 65, Iss 2, Pp 727-736 (2017)
To elevate dietary fibre content in wheat bread, two additions of barley flour were tested (30 % and 50 %), and further 5 % or 10 % of chia or teff wholemeals. Chia elevated dietary fibre content more effectively than teff did (up to 6.41 % and 4.29
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d24b0676114842a5ba9040f50a35b138
Autor:
Marie Hrušková, Ivan Švec
Publikováno v:
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis, Vol 65, Iss 2, Pp 727-736 (2017)
To elevate dietary fibre content in wheat bread, two additions of barley flour were tested (30 % and 50 %), and further 5 % or 10 % of chia or teff wholemeals. Chia elevated dietary fibre content more effectively than teff did (up to 6.41 % and 4.29
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.