Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"chewing cycles"'
Publikováno v:
Sensors, Vol 23, Iss 23, p 9511 (2023)
Chewing is a complex procedure that involves sensory feedback and motor impulses controlled by the trigeminal system in the brainstem. The analysis of mandibular movement is a first approximation to understanding these mechanisms. Several recording m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1009d2639bd746e4ae9d27214661dd18
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Piancino, Maria Grazia, Tortarolo, Alessandro, Macdonald, Francesco, Garagiola, Umberto, Nucci, Ludovica, Brayda-Bruno, Marco
To evaluate mastication in a group of patients with adolescent idiopathic scoliosis (AIS) with a control group, by means of the prevalence of reverse chewing cycles (RCCs).This study included a group of patients (N = 32; F = 24; M = 8; mean age ± SD
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::762326c179bc653546c5344ed8801ee4
https://hdl.handle.net/2434/956072
https://hdl.handle.net/2434/956072
Autor:
Dieuwerke P. Bolhuis, Ciarán G. Forde
Publikováno v:
Trends in Food Science and Technology 106 (2020)
Trends in Food Science and Technology, 106, 445-456
Trends in Food Science and Technology, 106, 445-456
Background Many studies have shown that changes in food textures are able to reduce food intake via longer oral processing and slower eating rate, without a resultant decrease in food liking or post-meal fullness. Scope and approach The current paper
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::88123949bff982b55f0ba8c86f7b26d0
https://research.wur.nl/en/publications/application-of-food-texture-to-moderate-oral-processing-behaviors
https://research.wur.nl/en/publications/application-of-food-texture-to-moderate-oral-processing-behaviors
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.