Zobrazeno 1 - 10
of 6 398
pro vyhledávání: '"cherimoya"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Richard Estrada, Tatiana Porras, Yolanda Romero, Wendy E. Pérez, Edgardo A. Vilcara, Juancarlos Cruz, Carlos I. Arbizu
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
Abstract The characterization of soil microbial communities at different depths is essential to understand their impact on nutrient availability, soil fertility, plant growth and stress tolerance. We analyzed the microbial community at three depths (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e25ce4ec3fde44d0af8732651eea3ffd
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 10, Iss 9, p 901 (2024)
Cherimoya (Annona squamosa L.) is a nutrient-rich fruit. However, it is not easy to store because of its susceptibility to browning. In order to prolong the storage period of cherimoya, the fruit was treated with chlorine dioxide (ClO2) at different
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a7c156e781941e4b72c975703d73179
Autor:
Medina-Santamarina, Jorge1 (AUTHOR), Guillén, Fabián1 (AUTHOR), Ilea, Mihaela Iasmina Madalina1 (AUTHOR), Ruiz-Aracil, María Celeste1 (AUTHOR), Valero, Daniel1 (AUTHOR), Castillo, Salvador1 (AUTHOR), Serrano, María2 (AUTHOR) m.serrano@umh.es
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Feb2023, Vol. 24 Issue 4, p3787. 14p.
Publikováno v:
Plants, People, Planet, Vol 5, Iss 3, Pp 408-423 (2023)
Societal Impact Statement Cherimoya has been an important food source since Pre‐Columbian times in the Americas. Although it is currently considered an underutilized fruit crop, it is still important at the local level in several regions of Central
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fb13fdb0b9c842fe8558740232dba175
Autor:
Talavera, Alicia1,2,3 (AUTHOR) a.talavera@csic.es, Fernandez‐Pozo, Noe1 (AUTHOR), Matas, Antonio J.1,2 (AUTHOR), Hormaza, Jose I.1 (AUTHOR), Bombarely, Aureliano4,5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Plants, People, Planet. May2023, Vol. 5 Issue 3, p408-423. 16p.
Autor:
Bonavia, Duccio, Ochoa, Carlos M.
Publikováno v:
Economic Botany, 2004 Dec 01. 58(4), 509-522.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4256865