Zobrazeno 1 - 10
of 91
pro vyhledávání: '"chemical quality properties"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum: Hortorum Cultus, Vol 22, Iss 1 (2023)
Shalakh (Aprikoz), the most common table apricot cultivar grown in Iğdır province of Turkey, is known for its delicious taste, large volume, high water content, and short shelf life. This study aimed to determine optimal harvest time of cv. Shalakh
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a6484c3fd8b240bf8f0d010662d6ff96
Autor:
Souad Mahdi, Rachid Azzi, Zakaria Abdellaoui, Khaled Bouziane, Fouzia Kadouci, Fatima Zahra Mekahli, Ikram Kalai, Naima Serhane
Publikováno v:
GABJ. 6:25-36
The consumer necessity for a good quality of olive oil in terms of its lipid and phenolic profiles is demanded to preserve a good health and to combat illnesses. The conformity of olive oil with the International Olive Council standards requires the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kwang Soo Back, Pil Nam Seong, Hyun Seok Chae, Aera Jang, Nam-Young Kim, Seol Hwa Park, In Chul Cho, Ji Hyang Kim, Jae Hoon Woo, Nam Gun Park
Publikováno v:
Annals of Animal Resource Sciences. 26:56-66
Publikováno v:
Volume: 27, Issue: 3 347-356
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yulaf insan yiyeceği ve hayvan yemi olarak kullanılan önemli bir tahıldır. Bu çalışmada dünyanın farklı yerlerinde yetiştirilmekte olan 81 yulaf çeşidinin üç çevredeki tane kimyasal içeriği araştırılmıştır. Çalışma 2007-20
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::175410b383e9c7fbb29bf352f3a18899
https://app.trdizin.gov.tr/publication/paper/detail/TWpRMk9Ea3hNUT09
https://app.trdizin.gov.tr/publication/paper/detail/TWpRMk9Ea3hNUT09
Publikováno v:
Journal of Applied Biological Chemistry. 53:37-43
This study was carried out to determine the chemical quality properties during processing treatment using the brown rice varieties with different amylose content. It was investigated using Hwaseonchalbyeo, Baegjinjubyeo, Ilpumbyeo and Goamibyeo varie