Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"chemical forces"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 18, Pp 91-96 (2023)
The influence of soybean meal protein addition to the gel properties of silver carp surimi was studied, and the potential causes were further analyzed from the perspective of chemical forces and protein secondary structures. The surimi gels were prep
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4cc99984a25a4df6a84d7912aae2e5de
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 94, Iss , Pp 106349- (2023)
Effects of the incorporation of ultrasound with varied intensities (0–800 W) into the thermal-induced gelation process on the gelling properties of myofibrillar protein (MP) were explored. In comparison with single heating, ultrasound-assisted heat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7e5c3c4b05c4905b7b20a2fed486d71
Publikováno v:
Food Science of Animal Products, Vol 1, Iss 2, p 9240023 (2023)
This study aimed to investigate the relationship among physicochemical quality, water status and protein degradation of pork samples during superheated steam (SHS) cooking. Pork samples were cooked with SHS (120, 150 and 180 ℃ and traditional steam
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e18a651bcda14dffa3045c9117f44835
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Physiology, Vol 9 (2018)
Background: Diseases and health conditions have been classified according to anatomical site, etiological, and clinical criteria. Physico-chemical mechanisms underlying the biology of diseases, such as the flow of energy through cells and tissues, ha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6eb467daba644af6aa601fa0db82e784