Zobrazeno 1 - 10
of 899
pro vyhledávání: '"chemical force"'
Autor:
WANG Yueyue, LIU Ying, JIANG Pengfei, FU Baoshang, QI Libo, WANG Limin, GE Jinghui, SHANG Shan
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 2, Pp 32-40 (2024)
In order to reduce the content of NaCl in shrimp surimi while improving its gelation properties, the effects of different levels of NaCl substitution with CaCl2 combined with sodium alginate (SA) on the protein structure and gelation properties of sh
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d090776408c646609e7bc8d965d91df5
Publikováno v:
Small Structures, Vol 5, Iss 1, Pp n/a-n/a (2024)
Nanomaterial hydrophobicity plays a critical role in interfacial phenomena ranging from biological toxicity to chemical reactions. However, it is difficult to figure out the high‐resolution surface hydrophobicity at the nanoscale. Herein, a chemica
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e29beb3199844e1da7cfbb4ab9de30a1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
Response surface methodology was used to determine the optimum ratio of rice husk dietary fiber, soybean hull dietary fiber, and inulin as 1.40, 1.42, and 3.24%. The effects of compound and single dietary fiber on water holding capacity, gel strength
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b76988fb5be8451ba96c37287cf1dfe0
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 10, p 2072 (2023)
This study aimed to analyze the impact of different additions (0–1.25%) of yam bean powder (YBP) on myofibrillar protein (MP) gel characteristics such as the structure, water-holding capacity (WHC), chemical interaction strength of grass carp MP, a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e66fa3a70bb544039e89e381eb5a68a7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.