Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"chemical deacidification"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 41, Iss 3, Pp 231-236 (2003)
Changes in chemical composition and sensory properties caused by chemical and microbiological methods of deacidification in Moslavac (syn. Furmint) wines were investigated. Alcoholic fermentation of Moslavac musts was carried out with two different s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f43f3eb4b5564f5186aed1480ad3f88c
This chapter focuses on the management of acidic fraction and pH control in red wines. The main traditional strategies for chemical acidification and deacidification are discussed, including the use of acidic musts from low maturity grapes, as well a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::471203cdf23b9a9e8111bf5f60a763be
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-814399-5.00002-5
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-814399-5.00002-5
Autor:
Zupanc, Anja
Namen diplomskega dela je ugotoviti, kako se med sabo razlikujejo vzorci vina iz treh vinorodnih dežel Slovenije v vsebnosti skupnih kislin in vrednosti pH. Predvsem so nas zanimale vsebnosti titrabilnih in skupnih kislin, saj smo na podlagi teh rez
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::19037c00b16d482f338da13a1247fe13
https://hdl.handle.net/20.500.12556/RUL-103164
https://hdl.handle.net/20.500.12556/RUL-103164
Publikováno v:
Journal of Engineering and Technological Sciences, Vol 47, Iss 4 (2015)
Journal of Engineering and Technological Sciences, Vol 47, Iss 4, Pp 426-446 (2015)
Journal of Engineering and Technological Sciences, Vol 47, Iss 4, Pp 426-446 (2015)
Performance of chemical deacidification of crude palm oil (CPO) using aqueous NaOH solution in a polysulfone hollow fiber ultrafiltration membrane was investigated. The effects of operating temperature, NaOH concentration and flow rates on percentage
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 41, Iss 3, Pp 231-236 (2003)
Food Technology and Biotechnology
Volume 41
Issue 3
Scopus-Elsevier
Food Technology and Biotechnology
Volume 41
Issue 3
Scopus-Elsevier
Changes in chemical composition and sensory properties caused by chemical and microbiological methods of deacidification in Moslavac (syn. Furmint) wines were investigated. Alcoholic fermentation of Moslavac musts was carried out with two different s
Cool climate viticulture in some years provides musts with an imbalance of acids at a level too high to be organoleptically acceptable. Fine balance among various chemical constituents, especially between the alcohol and acid content, is important fo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::43d6a5035f88a0c5b9e1feeceaca0f89
https://www.bib.irb.hr/286163
https://www.bib.irb.hr/286163
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.