Zobrazeno 1 - 10
of 531
pro vyhledávání: '"chemesthesis"'
Publikováno v:
Clinical Nutrition Open Science, Vol 55, Iss , Pp 249-262 (2024)
Summary: Background & Aims: Chemosensory dysfunction is one of the hallmarks of a COVID-19 infection. While most patients recover within a few weeks after infection, in 5–10% of the patients chemosensory dysfunction turns into a long-term problem.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/11ba984defcb4205a810768677b17fa3
Autor:
Antonio Raffo, Irene Baiamonte, Gina Rosalinda De Nicola, Valentina Melini, Elisabetta Moneta, Nicoletta Nardo, Marina Peparaio, Eleonora Saggia Civitelli, Fiorella Sinesio
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 11, p 1699 (2024)
Two cultivars of wild rocket (Diplotaxis tenuifolia), cv. Denver and Marte, were subjected to chemical determination of flavour-related constituents, sensory descriptive analysis, and measurement of liking by consumer test. Consumers evaluated rocket
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/69694c9c0c4047ffb3bcf8ae187ddac6
Publikováno v:
IEEE Access, Vol 11, Pp 110899-110909 (2023)
Numerous studies have been conducted on display techniques for intranasal chemosensory perception. However, a limited number of studies have focused on the presentation of sensory spatial information. To artificially produce intranasal chemosensory s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/401c1f1726d64da2955fed78ca376008
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 7, Iss , Pp 100597- (2023)
Food texture properties and consumer characteristics influence oral processing behaviors. Little is known about oral processing behavior of pungent spicy foods. In two experiments, we investigated how adding ground dried chilies to tomato soup or bee
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/79e7d32407d44878b97768ee807e3e3e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
John E. Hayes, Allison N. Baker
Publikováno v:
Frontiers in Neuroscience, Vol 16 (2022)
Thousands start smoking or vaping daily, despite long-standing efforts by public health authorities to curb initiation and use of nicotine containing products. Over the last 15 years, use of electronic nicotine delivery systems has increased dramatic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6fc689fe8615451884098554c7bc1e88
Publikováno v:
Frontiers in Systems Neuroscience, Vol 16 (2022)
Functional connectivity approaches have long been used in cognitive neuroscience to establish pathways of communication between and among brain regions. However, the use of these analyses to better understand how the brain processes chemosensory info
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3383ab68117e4496a4063676ee8c1d8f