Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"cheese-making property"'
Autor:
Byron Herrera-Chávez, Antonio José Trujillo, Paola Calero, María Inés Falconí, Davinia Sánchez-Macías
Publikováno v:
Journal of Applied Animal Research, Vol 50, Iss 1, Pp 246-253 (2022)
Colostrum in the milk bulk tank could affect cheese milk and the characteristics of the final product, leading to multiple problems in industrial processes. The objective of this study was to evaluate colostrum concentrations (0%, 1, 5% and 10%) in c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dba3339574244f88b78adc5dbab7f4e4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Didier Boichard, Marie Pierre Sanchez, Yves Gauzere, Valérie Wolf, P. Trossat, Philippe Grosperrin, Agnès Delacroix-Buchet, O. Belysheva, M. El Jabri, C. Laithier, E. Notz, Eric Beuvier, Stéphane Gavoye, Odile Rolet-Répécaud
Publikováno v:
Journal of Dairy Science
Journal of Dairy Science, American Dairy Science Association, 2019, 102 (8), pp.6943-6958. ⟨10.3168/jds.2019-16320⟩
Journal of Dairy Science, American Dairy Science Association, 2019, 102 (8), pp.6943-6958. ⟨10.3168/jds.2019-16320⟩
Assessing the cheese-making properties (CMP) of milks with a rapid and cost-effective method is of particular interest for the Protected Designation of Origin cheese sector. The aims of this study were to evaluate the potential of mid-infrared (MIR)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Valérie Wolf, Didier Boichard, C. Laithier, Eric Beuvier, Stephanie Minery, Marie Pierre Sanchez, M. El Jabri, A. Delacroix-Buchet, Mickael Brochard
Publikováno v:
Journal of Dairy Science
Journal of Dairy Science, American Dairy Science Association, 2018, 101 (11), pp.10048-10061. ⟨10.3168/jds.2018-14878⟩
Journal of Dairy Science, American Dairy Science Association, 2018, 101 (11), pp.10048-10061. ⟨10.3168/jds.2018-14878⟩
International audience; Cheese-making properties of pressed cooked cheeses (PCC) and soft cheeses (SC) were predicted from mid-infrared (MIR) spectra. The traits that were best predicted by MIR spectra (as determined by comparison with reference meas
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
F. Malchiodi, Emanuela Pira, Claudio Cipolat-Gotet, Alessio Cecchinato, Maria Luisa Dettori, Michele Pazzola, Giovanni Bittante, Giuseppe Massimo Vacca
This study investigated the modeling of curd-firming (CF) over time (CF(t)) of sheep milk. Milk samples from 1,121 Sarda ewes from 23 flocks were analyzed for coagulation properties. Lactodynamographic analyses were conducted for up to 60 min, and 24
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e6fa954385d815feeba729ef5d99be68
http://hdl.handle.net/11577/3322634
http://hdl.handle.net/11577/3322634
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Dairy Research, 80 (1)
Journal of Dairy Research, 80 (1)
ISSN:0022-0299
ISSN:1469-7629
ISSN:0022-0299
ISSN:1469-7629