Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "cheddar cheese"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 10 of 79 927 pro vyhledávání: '"cheddar cheese"'
1
Akademický článek
APPLICATION OF G/CHNF/ZnONPs NANOCOMPOSITE FILM IN CHEDDAR CHEESE TO EXTEND SHELF-LIFE.
Autor: Rahayu, N. T.1, Kusumawati, N.1 nitakusumawati@unesa.ac.id, Bahar, A.2, Basukiwardojo, M. M. S.1, Samik, S.1, Roviqoh, A.1, Estiningtyas, I. W.1
Publikováno v: Rasayan Journal of Chemistry. Jul-Sep2024, Vol. 17 Issue 3, p1358-1361. 4p.
Zobrazit plný text záznamu
2
Akademický článek
Effect of Kinnow (Citrus nobilis × C. deliciosa) Peel Oil Coating on the Shelf Stability and Antioxidant Potential of Cheddar Cheese.
Autor: Nadeem, Muhammad1 (AUTHOR), Qureshi, Tahir Mahmood2 (AUTHOR), Sarfraz, Sahar1 (AUTHOR), Ur-Rehman, Salim3 (AUTHOR), Rehman, Abdul1 (AUTHOR), Malik, Faiqa1 (AUTHOR), Iqbal, Aqsa1 (AUTHOR), Ahmad, Naushad4 (AUTHOR), Nawaz, Asad5 (AUTHOR), Siddeeg, Azhari6 (AUTHOR)
Publikováno v: Journal of Food Quality. 10/30/2023, p1-11. 11p.
Zobrazit plný text záznamu
Plný text ve formátu HTML
3
Akademický článek
Identifying Chemical Differences in Cheddar Cheese Based on Maturity Level and Manufacturer Using Vibrational Spectroscopy and Chemometrics.
Autor: Dewantier, Gerson R.1 (AUTHOR) s3736548@student.rmit.edu.au, Torley, Peter J.2 (AUTHOR) peter.torley@rmit.edu.au, Blanch, Ewan W.1 (AUTHOR) ewan.blanch@rmit.edu.au
Publikováno v: Molecules. Dec2023, Vol. 28 Issue 24, p8051. 16p.
Zobrazit plný text záznamu
Plný text ve formátu HTML
4
Akademický článek
Consumer perception of Cheddar cheese color.
Autor: Racette, C.M.1 (AUTHOR), Homwongpanich, K.1 (AUTHOR), Drake, M.A.1 (AUTHOR) mdrake@ncsu.edu
Publikováno v: Journal of Dairy Science. Aug2024, Vol. 107 Issue 8, p5512-5528. 17p.
Zobrazit plný text záznamu
5
Akademický článek
Properties of low-fat Cheddar cheese prepared from bovine–camel milk blends: Chemical composition, microstructure, rheology, and volatile compounds.
Autor: Ali, Abdelmoneim H.1 (AUTHOR), Abu-Jdayil, Basim2 (AUTHOR), Bamigbade, Gafar3 (AUTHOR), Kamal-Eldin, Afaf3 (AUTHOR), Hamed, Fathalla4 (AUTHOR), Huppertz, Thom5,6 (AUTHOR), Liu, Shao-Quan7 (AUTHOR), Ayyash, Mutamed1,3 (AUTHOR) mutamed.ayyash@uaeu.ac.ae
Publikováno v: Journal of Dairy Science. May2024, Vol. 107 Issue 5, p2706-2720. 15p.
Zobrazit plný text záznamu
6
Akademický článek
Technological solutions and adaptive processing tools to mitigate the impact of seasonal variations in milk composition on Cheddar cheese production—A review.
Autor: Galli, Bruno D1 (AUTHOR) brunodomingues.galli@ul.ie, Hamed, Ahmed M1,2 (AUTHOR), Sheehan, Jeremiah J3 (AUTHOR), King, Niall1 (AUTHOR), Abdel‐Hamid, Mahmoud2,4 (AUTHOR), Romeih, Ehab2 (AUTHOR)
Publikováno v: International Journal of Dairy Technology. Aug2023, Vol. 76 Issue 3, p449-467. 19p.
Zobrazit plný text záznamu
Plný text ve formátu HTML
7
Akademický článek
Investigation of the interaction between lactones and ketones in a Cheddar cheese matrix using Feller's additive model, σ-τ plots, U-models, and aroma addition experiments.
Autor: Tian, Huaixiang1 (AUTHOR), Zheng, Guomao1 (AUTHOR), Yu, Haiyan1 (AUTHOR), Yuan, Haibin1 (AUTHOR), Lou, Xinman1 (AUTHOR), Sun, Yating2 (AUTHOR), Wang, Mingquan3 (AUTHOR), Chen, Chen1 (AUTHOR) chenchen@sit.edu.cn
Publikováno v: Journal of Dairy Science. Aug2024, Vol. 107 Issue 8, p5496-5511. 16p.
Zobrazit plný text záznamu
8
Akademický článek
Proteolysis and therapeutic potential of bioactive peptides derived from Cheddar cheese.
Autor: Shafique, Bakhtawar1 (AUTHOR), Murtaza, Mian Anjum1 (AUTHOR) anjum.murtaza@uos.edu.pk, Hafiz, Iram2 (AUTHOR), Ameer, Kashif1 (AUTHOR), Basharat, Shahnai3 (AUTHOR), Mohamed Ahmed, Isam A.4,5 (AUTHOR) isamnawa@yahoo.com
Publikováno v: Food Science & Nutrition. Sep2023, Vol. 11 Issue 9, p4948-4963. 16p.
Zobrazit plný text záznamu
Plný text ve formátu HTML
9
Akademický článek
Bio‐functional attributes in Cheddar cheese made from the milk of indigenous and crossbred cows.
Autor: T. C., Soumyashree1 (AUTHOR) soumyashreetc@gmail.com, Ghosh, Bikash C.1 (AUTHOR)
Publikováno v: Journal of Food Processing & Preservation. Oct2022, Vol. 46 Issue 10, p1-11. 11p.
Zobrazit plný text záznamu
Plný text ve formátu HTML
10
Akademický článek
The impacts of milking frequency on nutrient composition and functional characteristics of Cheddar cheese.
Autor: Page, Richard M1,2 (AUTHOR), Magan, Jonathan B1 (AUTHOR), Mannion, David T1 (AUTHOR), Kilcawley, Kieran N1 (AUTHOR), Murphy, John Paul3 (AUTHOR), Kennedy, Emer3 (AUTHOR), O'Donovan, Michael3 (AUTHOR), Tobin, John T1 (AUTHOR), O'Mahony, James A2 (AUTHOR), O'Callaghan, Tom F2 (AUTHOR), Lamichhane, Prabin1 (AUTHOR) prabin.lamichhane@teagasc.ie
Publikováno v: International Journal of Dairy Technology. Aug2024, Vol. 77 Issue 3, p630-644. 15p.
Zobrazit plný text záznamu
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Další »
  • [7993]

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 25 991 Elektronické knihy
  • 21 087 Akademické články
  • 14 231 Časopisy
  • 4 199 Trade Publications
  • 2 341 News
  • 1 223 Reports
  • 661 Knihy
  • 360 Recenze
  • 139 Dissertations
  • 111 Konferenční materiály
  • 71 Electronic Resources
  • 3 Research Starters
  • 1 Primary Source Documents
  • 6 664 cheddar cheese
  • 5 203 cheese
  • 5 002 cooking
  • 2 190 food science
  • 1 919 milk
  • 1 883 cookbooks
  • 1 858 dairy products
  • 1 726 proteolysis
  • 1 647 food
  • 1 436 chemistry
  • 1 389 food industry
  • 1 317 restaurants
  • 1 304 flavor
  • 1 179 nutrition
  • 1 038 food and beverages
  • 1 035 cheesemaking
  • 951 lactic acid bacteria
  • 833 ripening
  • 812 texture
  • 791 food service
  • 780 cheese ripening
  • 780 chicken as food
  • 773 snack foods
  • 744 dairy industry
  • 739 biology
  • 734 probiotics
  • 728 cheese varieties
  • 717 animal science and zoology
  • 677 lactobacillus
  • 642 chemistry.chemical_compound
  • 607 sandwiches
  • 601 bacteria
  • 581 mozzarella cheese
  • 567 biology.organism_classification
  • 561 lactic-acid bacteria
  • 551 genetics
  • 542 fermentation
  • 514 yogurt
  • 499 microbiology
  • 496 diet
  • 496 health
  • 487 quick and easy cooking
  • 486 cheese industry
  • 485 lactococcus lactis
  • 479 menus
  • 479 microstructure
  • 475 calcium
  • 472 breakfasts
  • 470 restaurant reviews
  • 458 rheology
  • 4 551 wiley-blackwell
  • 2 307 penton media, inc.
  • 2 130 bnp media
  • 2 015 meredith corporation
  • 1 456 springer nature
  • 1 379 mdpi
  • 1 371 marketline, a progressive digital media business
  • 1 357 taylor & francis ltd
  • 1 066 winsight llc
  • 1 031 hearst magazines, a division of hearst communications, inc.
  • 988 cambridge university press
  • 876 associated newspapers ltd
  • 792 springer
  • 731 american dairy science association
  • 720 elsevier b.v.
  • 698 elsevier sci ltd
  • 693 oxford university press / usa
  • 584 wiley
  • 559 crc press
  • 503 hindawi limited
  • 440 academic press
  • 364 elsevier bv
  • 308 elsevier science inc
  • 270 elsevier
  • 266 routledge
  • 246 chronicle books llc
  • 207 conde nast publications
  • 204 biomed central
  • 194 elsevier inc.
  • 169 elsevier ltd
  • 161 american society for microbiology
  • 152 royal society of chemistry
  • 150 woodhead publishing
  • 132 edp sciences
  • 127 crain communications inc. (mi)
  • 124 oxford university press
  • 115 institute of food technologists
  • 109 nova science publishers, inc
  • 80 digitalcommons@usu
  • 78 american chemical society
  • 74 lippincott williams & wilkins
  • 74 new york times
  • 61 mdpi ag
  • 49 media source, inc.
  • 47 dow jones & company inc
  • 28 springer verlag
  • 16 sage publications, ltd.
  • 15 csiro publishing
  • 4 sage publications, inc.
  • 3 encyclopedia britannica, inc.
  • 2 371 journal of dairy science
  • 1 334 international journal of dairy technology
  • 1 208 journal of dairy research
  • 1 028 nation's restaurant news
  • 934 international dairy journal
  • 702 daily mail
  • 454 dairy industries international
  • 412 journal of food science
  • 411 foods
  • 350 journal of applied microbiology
  • 332 journal of sensory studies
  • 275 journal of texture studies
  • 265 international journal of food properties
  • 173 journal of agricultural and food chemistry
  • 169 journal of food protection
  • 167 food chemistry
  • 167 molecules
  • 155 frontiers in microbiology
  • 153 food science & nutrition
  • 146 journal of animal science
  • 138 international journal of food microbiology
  • 131 food research international
  • 117 nutrients
  • 115 food reviews international
  • 99 letters in applied microbiology
  • 92 journal of food quality
  • 92 journal of food safety
  • 77 food biotechnology
  • 76 comprehensive reviews in food science and food safety
  • 70 journal of food process engineering
  • 66 microorganisms
  • 64 journal of aoac international
  • 63 journal of food engineering
  • 57 food microbiology
  • 45 food quality and preference
  • 43 scientific reports
  • 41 asian-australasian journal of animal sciences
  • 37 food control
  • 37 irish journal of agricultural and food research
  • 34 food hydrocolloids
  • 27 journal of food biochemistry
  • 23 journal of food composition and analysis
  • 22 journal of functional foods
  • 21 canadian journal of microbiology
  • 20 journal of chromatography a
  • 14 new york times magazine
  • 12 amb express
  • 12 food bioscience
  • 11 lipids in health and disease
  • 10 journal of futures markets
  • 28 123 Complementary Index
  • 25 132 eBook Index
  • 6 782 Business Source Ultimate
  • 6 287 Academic Search Ultimate
  • 3 898 Science Citation Index Expanded
  • 2 852 Regional Business News
  • 2 237 OpenAIRE
  • 1 420 Scopus®
  • 865 MEDLINE
  • 851 eBook Collection (EBSCOhost)
  • 642 Supplemental Index
  • 228 ScienceDirect
  • 203 Networked Digital Library of Theses & Dissertations
  • 149 JSTOR Journals
  • 101 Directory of Open Access Journals
  • 43 Emerald Insight
  • 42 Vybrané kolekce e-knih
  • 15 SAGE Knowledge
  • 15 Social Sciences Citation Index
  • 13 GreenFILE
  • 12 Library, Information Science & Technology Abstracts
  • 7 Oxford Reference
  • 3 Research Starters
  • 3 Britannica Online
  • 2 arXiv
  • 2 NORA (Norwegian Open Research Archive)
  • 3 161 united states
  • 486 united kingdom
  • 185 california
  • 175 canada
  • 154 australia
  • 140 england
  • 102 new zealand
  • 83 turkey
  • 70 china
  • 34 oregon

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......