Zobrazeno 1 - 10
of 333
pro vyhledávání: '"charge screening"'
Publikováno v:
Polymers, Vol 16, Iss 19, p 2822 (2024)
The use of the consistency index, as determined from fitting rheological data to the Herschel–Bulkley model, is described such that it may yield systematic trends that allow a very convenient description of the dissipative flow properties of linear
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/213cedaf80ed417693ba0e3de1327b2f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Polymers, Vol 13, Iss 17, p 2885 (2021)
Understanding multi-component transport behavior through hydrated dense membranes is of interest for numerous applications. For the particular case of photoelectrochemical CO2 reduction cells, it is important to understand the multi-component transpo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3484fadb0b5a42f3a12d9969c5aff4fd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Biophysics. 17:106-113
During the freezing preservation of egg yolk, the functionalities of egg yolk become weakened due to freezing-thawing induced yolk gelation (FTYG). FTYG can be inhibited by adding NaCl. However, the physicochemical mechanism of NaCl is not fully unde