Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"chaptalisation"'
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 24, p 7616 (2021)
Fermented foods have been an integral part of the cuisines of almost all cultures in the world. In recent years, they have gained ground again, mainly due to their potential health benefits. One such product is grape vinegar, which apart from charact
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf6b5f65fc8a49048abe427f2f394f68
Autor:
Justyna Antoniewicz, Karolina Jakubczyk, Paweł Kwiatkowski, Dominika Maciejewska-Markiewicz, Joanna Kochman, Ewa Rębacz-Maron, Katarzyna Janda-Milczarek
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 16, p 4727 (2021)
Nowadays, products of natural origin with health-promoting properties are increasingly more common. Research shows that fruit vinegars can be a source of compounds with antioxidant activity. Research on the total antioxidant capacity, total phenolic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fb695b2c228e42f683437c67f8aef440
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Joanna Kochman, Ewa Rębacz-Maron, Justyna Antoniewicz, Dominika Maciejewska-Markiewicz, Katarzyna Janda-Milczarek, Karolina Jakubczyk, Paweł Kwiatkowski
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 4727, p 4727 (2021)
Molecules
Volume 26
Issue 16
Molecules
Volume 26
Issue 16
Nowadays, products of natural origin with health-promoting properties are increasingly more common. Research shows that fruit vinegars can be a source of compounds with antioxidant activity. Research on the total antioxidant capacity, total phenolic
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants: Part A
The international wine market has been repeatedly hit by cases of fraud in recent decades. While several studies attested a special vulnerability of the fast growing wine business in China, reports on chemical analyses of commercial wine samples are
Autor:
Justyna Antoniewicz, Mateusz Bosiacki, Katarzyna Janda, Dariusz Chlubek, Karolina Jakubczyk, Patrycja Kupnicka
Publikováno v:
Biological Trace Element Research
Fruit vinegars are widely used as a spice and food preservative. They are considered as functional food, containing many bioactive compounds with pro-health benefits. Grape vinegars can be also a source of mineral compounds. Their quantity and divers
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.