Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"changes in diet"'
Publikováno v:
Roczniki Panstwowego Zakladu Higieny, Vol 75, Iss 1, Pp 83-91 (2024)
Background. Due to the spread of COVID-19 infections around the world, in early 2020, the World Health Organization (WHO) announced a global pandemic, i.e. an epidemic of particularly large dimensions affecting countries and entire continents. Long-t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce6793da91dc4103866999766f8082b0
Publikováno v:
Ecology and Evolution, Vol 11, Iss 10, Pp 5265-5280 (2021)
Abstract We investigated temporal changes in diet composition of the Montagu's Harrier Circus pygargus breeding in natural habitat (calcareous peat bog) in SE Poland. We characterized diet composition in a three‐year period (2007–2009), based on
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d05ed5752f4f4a748b2e5d3761369703
Autor:
Rouhoullah Karampour, Mohammad Razi Jalali, mohammad rahim haji hajikalaei, Alireza Ghadrdan mashhadi
Publikováno v:
Āsīb/shināsī-i Darmāngāhī-i Dāmpizishkī, Vol 15, Iss 1 (57) بهار, Pp 75-94 (2021)
Despite extensive studies on the relationship between diet type and its effect on equine biochemical factors, little is known about horse serum and plasma proteins following changes in diet from forage to forage mixed with concentrate. Acute phase pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b0d57f9dabf74327bd40d8eb9860318d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Pediatria i Medycyna Rodzinna, Vol 13, Iss 1, Pp 94-102 (2017)
Pregnancy is a special physiological condition in a woman’s life. It usually involves a substantial change in health behaviour and lifestyle. The aim of rational nutrition among pregnant women is to prevent complications during pregnancy and ensur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3de34d6ff841444490e25c14e0cb02ee
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
François Fraysse, Rachel G. Curtis, Ty Ferguson, Rajini Lagiseti, Wendy J. Brown, Tim Olds, Dorothea Dumuid, Carol Maher, Adrian Esterman, Gilly A. Hendrie
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 16, Iss 3, p e0248008 (2021)
PLoS ONE
PLoS ONE
The COVID-19 pandemic has dramatically impacted lifestyle behaviour as public health initiatives aim to "flatten the curve". This study examined changes in activity patterns (physical activity, sedentary time, sleep), recreational physical activities
Рассмотрен фактор питания как оказывающая влияние составляющая на здоровье, работоспособность, устойчивость организма человека к возд
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::439fd493affc45eb819c5460eb272642
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.