Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"chétoui olive"'
Autor:
Hédia Manai-Djebali, Najla Trabelsi, Wafa Medfai, Kamel Hessini, Salma Nait Mohamed, Mónica Madrigal-Martínez, Manuel A. Martinez Cañas, Jacinto Sánchez-Casas, Nabil Ben Youssef, Imen Oueslati
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 73, Iss 4, Pp 354-366 (2023)
Comprehending the variability in the chemical composition of olive oil from the same olive variety, based on its geographical origin, is essential. This study investigated the chemical composition of Chétoui olive oils from thirteen mills located in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/028fe7d9446a443eab0171346e982274
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nabil Ben Youssef, Abaza Leïla, Ouni Youssef, Salma Naeit Mohamed, Debbech Nizard, Abdelly Chedly, Zarrouk Mokhtar
Publikováno v:
Plant Production Science, Vol 15, Iss 3, Pp 228-237 (2012)
A comparative study was conducted to evaluate the effect of location on the chemical composition and quality of monovarietal virgin olive oils obtained from the Chétoui cultivar in relation to the fruit ripening stages. Three sites representative of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4383fab9b89d4302b22e03a6f59eb645
Autor:
Nuno Rodrigues, Luís G. Dias, Souihli Slim, António M. Peres, Souheib Oueslati, José Alberto Pereira, Ana C. A. Veloso
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Olive oil commercialization has a great impact on the economy of several countries, namely Tunisia, being prone to frauds. Therefore, it is important to establish analytical techniques to ensure labeling correctness concerning olive oil quality and o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::43ea23cb8fbc49ab0f404145be4ac9f6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.