Zobrazeno 1 - 10
of 274
pro vyhledávání: '"certification schemes"'
Autor:
Perry, Hugo, Dericks, Gerard
Publikováno v:
Property Management, 2024, Vol. 42, Issue 5, pp. 732-755.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/PM-10-2023-0104
Autor:
Mauro Conter
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety (2024)
The growing demand for transparency in the food industry has led to significant advancements in meat traceability. Ensuring the authenticity and origin of meat products is critical for consumer trust, public health, and compliance with regulations. T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7a2515e6b1b49fea57b74a6a2c72374
Publikováno v:
European Countryside, Vol 15, Iss 4, Pp 525-541 (2023)
In line with the Farm to Fork strategy and the European Green Deal plan for creating a sustainable food system, the European Commission has set goals for 2030: reducing the use of pesticides and the risks associated with their use by 50%, the use of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac685033a1574c2aadf4a9bee25ba8d2
Autor:
Quartey, Comfort Love Naa Kwaale, Osei Mensah, James, Nimoh, Fred, Adams, Faizal, Etuah, Seth
Publikováno v:
Journal of Agribusiness in Developing and Emerging Economies, 2021, Vol. 13, Issue 1, pp. 141-155.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/JADEE-02-2021-0046
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Boja, Morena
Publikováno v:
Бизнес посоки / Bulgarian Journal of Business Research. 28(02 EN):58-66
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=924447
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 6 (2022)
Japanese seafood market has witnessed a slow but steadfast increase in the amount of certified seafood circulated on the market despite the fact that there are few incentives to apply for certification schemes such as the Marine Stewardship Council (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/829e82cb57e7475a816c2e1bb2141287
Publikováno v:
Ekonomika Poljoprivrede (1979), Vol 66, Iss 1, Pp 77-88 (2019)
Standardization and the use of certification schemes affect economy competitiveness in general, and therefore the agro-food sector as well - certification according to quality standards is a pre-condition for increasing the competitiveness of agro-fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7296899b14414546abd7dd0ce7b6c29b