Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"cereal grinding"'
Autor:
Struška, Michal
Interpretation of changes of humeral asymmetry during the Holocene period was based on the analysis of upper limb muscle activity during cereal grinding using the saddle quern and rotary quern. The aim of the diploma thesis was to test if the dominan
Externí odkaz:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-380768
Autor:
Struška, Michal
Interpretation of changes of humeral asymmetry during the Holocene period was based on the analysis of upper limb muscle activity during cereal grinding using the saddle quern and rotary quern. The aim of the diploma thesis was to test if the dominan
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2186::3b29413f578cc1538ed06a004486d6a4
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-380768
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-380768
WOS: 000399027500010
Change in Mediterranean grinding technology during the Hellenistic/Roman period affected the pattern of dental microwear since external grit particles were finer when flour was prepared using large rotary querns. Therefore,
Change in Mediterranean grinding technology during the Hellenistic/Roman period affected the pattern of dental microwear since external grit particles were finer when flour was prepared using large rotary querns. Therefore,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e723052ce36911a1eb91b4ad7a1ce5af
https://hdl.handle.net/11421/14043
https://hdl.handle.net/11421/14043
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.