Zobrazeno 1 - 10
of 3 632
pro vyhledávání: '"cereal grasses"'
Autor:
N. I. Kasatkina, Zh. S. Nelyubina
Publikováno v:
Аграрная наука Евро-Северо-Востока, Vol 25, Iss 2, Pp 227-235 (2024)
The purpose of the research was the assessment of feed productivity and nutritional value of 13 new varieties of meadow timothy, meadow fescue and awnless brome when cultivated for green mass in the Middle Cis-Urals. The research was carried out in 2
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/647870071421437fba1edcdb87c626ae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Uliana Karbivska, Yevheniia Butenko, Valentyna Nechyporenko, Olena Shumkova, Viktoriia Shumkova, Dmytro S. Tymchuk, Nataliya Tymchuk, Dmytro Litvinov, Anna Hotvianska, Valentina Toryanik
Publikováno v:
Agraarteadus, Vol 33, Iss 2, Pp 404-409 (2022)
The efficiency of growing leguminous and cereal agrophytocenoses (Trifolium pratense and Medicago sativa sown with the addition of Bromus inermis, Lolium multiflorum, Festuca rubra), highlighted their economic and energy advantages over cereal grasse
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/67391fa6789a4f14b85a4c98bb976fb9
Autor:
Karbivska, Uliana1, Butenko, Yevheniia2 evg.butenko2011@ukr.net, Nechyporenko, Valentyna2, Shumkova, Olena2, Shumkova, Viktoriia2, Tymchuk, Dmytro S.3, Tymchuk, Nataliya4, Litvinov, Dmytro5, Hotvianska, Anna6, Toryanik, Valentina7
Publikováno v:
Agraarteadus: Journal of Agricultural Science. 2022, Vol. 33 Issue 2, p404-409. 6p.
Autor:
Karbivska, U. M.1, Kolodnenko, N. V.2 andb201727@ukr.net, Asanishvili, N. M.3, Malinovskaya, I. M.3, Holodna, A. V.3, Konуk, Н. S.4, Panakhyd, H. Ya.4, Dzyubailo, A. Н.5, Solovei, Н. М.6, Hetman, N. Ya.7, Voloshchuk, M. D.1, Hryhoriv, Ya. Ya.1, Turak, O. Yu.1, Turak, O. D.1
Publikováno v:
Modern Phytomorphology. 2021, Vol. 15 Issue 5, p121-125. 5p.
Autor:
Woodhouse, M. R., Hufford, M. B.
Publikováno v:
Philosophical Transactions: Biological Sciences, 2019 Jul . 374(1777), 1-11.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26675063
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tileubayeva Zhanar, Nazarbekova Saltanat, Aytzhanova Mira, Zhussupova Aizhan, Saparbaeva Nurzipa
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 100, p 04040 (2024)
Factors that determine the degree of development of wheat brown rust are the influence of temperature (the growth limits of uredospores are from 2 to 32 °C with an optimum of 15-20 °C) and the effect of a drop of liquid for at least 4-6 hours. Unde
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ab677ae65d744c3a856f423a34aeb7b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products February 2019 128:38-47