Zobrazeno 1 - 10
of 98
pro vyhledávání: '"cereal endosperm"'
Autor:
Olsen, Odd-Arne 1, ⁎
Publikováno v:
In Trends in Plant Science March 2020 25(3):279-290
Autor:
He, Wei a, b, Wei, Cunxu a, b, ∗
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2020 100
Autor:
Åsa Grimberg, Mark Wilkinson, Per Snell, Rebecca P. De Vos, Irene González-Thuillier, Ahmed Tawfike, Jane L. Ward, Anders S. Carlsson, Peter Shewry, Per Hofvander
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 20, Iss 1, Pp 1-16 (2020)
Abstract Background Cereal grains, including wheat (Triticum aestivum L.), are major sources of food and feed, with wheat being dominant in temperate zones. These end uses exploit the storage reserves in the starchy endosperm of the grain, with starc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd5dcc6cbd16420c9b7f201deeab3d68
Autor:
Yasunori Nakamura, Masami Ono, Tamao Hatta, Keiji Kainuma, Kazuki Yashiro, Go Matsuba, Akira Matsubara, Akio Miyazato, Goro Mizutani
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 11 (2020)
It is known that one of starch branching enzyme (BE) isoforms, BEIIb, plays a specific role not only in the synthesis of distinct amylopectin cluster structure, but also in the formation of the internal structure of starch granules in rice endosperm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/162f28a016774d198c668d0e36843f16
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 11 (2020)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0934f9501c9d40279dba7e13926ac474
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 11 (2020)
Zeins are the main storage proteins in maize seed endosperm, and the onset of zein synthesis in young seeds challenges the endomembrane system and results in the formation of storage organelles. Even though zeins lack a conventional endoplasmic retic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6bde0823ddf427e97cf24b2d6275a22
Autor:
Per Snell, Mark Wilkinson, Gavin J. Taylor, Stephen Hall, Shrikant Sharma, Nick Sirijovski, Mats Hansson, Peter R. Shewry, Per Hofvander, Åsa Grimberg
Publikováno v:
Plants, Vol 11, Iss 7, p 889 (2022)
Wheat (Triticum aestivum L.) is one of the major staple crops in the world and is used to prepare a range of foods. The development of new varieties with wider variation in grain composition could broaden their use. We characterized grains and flours
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/117feab281a743ac9082743269bf6d6c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Copeland, Les
Publikováno v:
In Starch in Food Edition: Third Edition. 2024:259-274
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.