Zobrazeno 1 - 10
of 125
pro vyhledávání: '"cereal bran"'
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 31, Iss 3, Pp 62-70 (2023)
Water-soluble dietary fiber was extracted from ten kinds of cereal bran, such as rice fragrance rice bran, long grain fragrant rice bran, indica rice bran, millet rice bran, wheat bran thick bran, wheat bran thin bran, oat bran, sweet buckwheat skin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/59c1bc027b9844159b99c5786ce4c663
Autor:
Silvia Amalia Nemes, Lavinia Florina Călinoiu, Francisc Vasile Dulf, Anca Corina Fărcas, Dan Cristian Vodnar
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 11, Iss 11, p 2159 (2022)
Current research focuses on improving the bioaccessibility of functional components bound to cereal bran cell walls. The main bioactive components in cereal bran that have major biological activities include phenolic acids, biopeptides, dietary fiber
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/27400a7b83884581973d7747157ed012
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rossana V. C. Cardoso, Ângela Fernandes, José Pinela, Maria Inês Dias, Carla Pereira, Tânia C. S. P. Pires, Márcio Carocho, Esteban Fernández Vasallo, Isabel C. F. R. Ferreira, Lillian Barros
Publikováno v:
Agronomy, Vol 11, Iss 5, p 972 (2021)
Cereal by-products (wheat germ, maize bran–germ mixture, rye bran, and wheat bran) from the flour milling industry were characterized for their nutritional value and chemical composition, as well as for antioxidant and antibacterial activities. Car
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e08a87e6c9254f0581466197cad80a2b
Publikováno v:
Food Science and Technology, Volume: 43, Article number: e063422, Published: 03 FEB 2023
Defatted rice bran (DRB) is a low-cost, high-fiber, antioxidant-rich byproduct of rice bran oil production that has limited application in food systems due to its undesirable impacts on sensory attributes. This research aimed to determine the feasibi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9ddcd434535a4e5fafad4ea21e973ff9
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612023000100523&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612023000100523&lng=en&tlng=en
Autor:
Seema Patel
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 14, Iss , Pp 255-269 (2015)
Cereal brans, the by-products of grain processing, have acquired a crucial status in functional food formulation. They have been recognized to be storehouse of non-starch carbohydrates (arabinoxylan, beta-glucan), phenolic acids (ferulic acid), flavo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19182b8a8f974d0da71db45b7728b871
Publikováno v:
Biomolecules, Vol 10, Iss 1, p 21 (2019)
The aim of the present paper was to identify the major polyphenolic compounds and investigate the antioxidant, antimutagenic, and antimicrobial activities of industrially-derived cereal byproducts—wheat bran (WB) and oat bran (OB)—before (fresh)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d3a0e41a57d6469690ae1d56bebbb93d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.