Zobrazeno 1 - 10
of 115
pro vyhledávání: '"cell wall enzymes"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carlos Gaete-Eastman, Yazmina Stappung, Sebastián Molinett, Daniela Urbina, María Alejandra Moya-Leon, Raúl Herrera
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 13 (2022)
Fragaria chiloensis (Chilean strawberry) is a native species that produces fruit with an exotic pinkish color and a fruity aroma. It has a non-climacteric pattern of fruit ripening, and it is the mother of the commercial Fragaria x ananassa. The ripe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/13f7fce9993a4a55855078610a3e609f
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 12 (2021)
Sclerotinia stem rot caused by Sclerotinia sclerotiorum is a devastating disease for many important crops worldwide, including Brassica napus. Although numerous studies have been performed on the gene expression changes in B. napus and S. sclerotioru
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2177b16b16ae4623855017831dd0e3df
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chijioke Maduka OSUJI, Damaris OKAFOR
Publikováno v:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati. Fascicle VI: Food Technology, Vol 37, Iss 1, Pp 50-60 (2013)
Soymilk from different varieties of soybean was treated with combinations of cell wall hydrolyzing enzymes (glucanase, cellulose, arabanase, hemicellulase and xylanase). Treated samples and control were evaluated for Total Dissolved Solids (TDS) and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/24793846d1bb4a289d96856098720d60
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. S. Aboryia, Sherif Fathy El-Gioushy, Rokayya Sami, Huda Aljumayi, Amal Alyamani, A. Almasoudi, Mohamed S. Gawish
Publikováno v:
Coatings; Volume 12; Issue 4; Pages: 498
Peach is a climacteric fruit characterized by a rapid maturation, high respiration level, weight loss, breakdown of texture, and interior browning. Fast tempering of the fruit and subsequent mold expansion caused a negative impact on the marketing. T