Zobrazeno 1 - 10
of 1 518
pro vyhledávání: '"catering establishment"'
Publikováno v:
Public Health Reports (1974-), 1974 Sep 01. 89(5), 468-472.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4595089
Autor:
IKRAM ULLAH, HAMID ALI, BAHRUL AMIN, FARIHA AHSAN, RAMZAN AHMED NOOR, KAMRAN KHAN, MUHAMMAD ZAHID ASLAM, SHAHZAD MUNIR, AKHTIAR AHMED KALHORO, MANSOOR ALI, SISAY KETEMA
Publikováno v:
Journal of Advances in Food Science & Technology. :8-17
Background: Foodborne disease is one of the most frequent and life-threatening diseases on the planet. The aim of this study is to determine food handling practice and factors associated with good food handling status among food handlers in public fo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Adriana Gromnyuk
Publikováno v:
Current problems of architecture and urban planning. :56-64
The analysis of inn, as first catering companies, was performed in the present article. There were explored their planning, functional, typological and compositional features in the context of the tools search for the formation unique images and nati
Rating of the effectiveness of cleaning and disinfection procedures in a mass catering establishment
Autor:
Provincial Sanitary, Epidemiological Station in Rzeszow, Rzeszow, Poland, Adam Sidor, Patrycja Preizner
Publikováno v:
European Journal of Clinical and Experimental Medicine. 17:326-330
Autor:
Omanović, Majda
Tržišna konkurentska prednost je ključni faktor uspjeha za svaki ugostiteljski objekt. Posjedovanje prednosti označava ostvarenje boljeg položaja te poslovnog rezultata od ostalih konkurenata. Za održavanje konkurentske prednosti ističe se va
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7b16214742488cd88cbcaf931adaef14
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:452797
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:452797
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.