Zobrazeno 1 - 10
of 71
pro vyhledávání: '"catechin derivatives"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2023)
Pancreatic cancer remains a lethal disease and a major public health problem globally. Nuclear factor-kappa B (NF-κB) has been identified as a therapeutic target in several cancers and plays an important role in inflammatory responses. Many phytoche
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d0778f495834291aae6a7b625d21027
Autor:
Areej Mohammad Al-Taweel, Shagufta Perveen, Saleh Ibrahim Alqasoumi, Raha Orfali, Hanan Y. Aati, Shahnaz, Ebtesam Nasser Alsultan, Bandar Alghanem, Hayat Shaibah
Publikováno v:
Journal of King Saud University: Science, Vol 33, Iss 2, Pp 101289- (2021)
Plicosepalus curviflorus is distributed in Africa, Yemen and Saudi Arabia and applied to treat cancer, tonsillitis, otitis media and for curing diabetes. The objective of this study is to isolate chemical constituents from this medicinally important
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4777ee9f12d4af98ea067a828a9af1c
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 11, Iss 23, p 11288 (2021)
Green-colored foods, such as broccoli, sprouts, soybean, and green leafy vegetables are considered one of the representative healthy foods for containing various functional ingredients that can combat chronic diseases, including diabetes, obesity, an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a01f12ba5b9467dbf6ae97f2ef0949a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nikolai Kolba, Amin Zarei, Jacquelyn Cheng, Nikita Agarwal, Younas Dadmohammadi, Leila Khazdooz, Alireza Abbaspourrad, Elad Tako
Publikováno v:
Nutrients; Volume 14; Issue 19; Pages: 3924
Catechin is a flavonoid naturally present in numerous dietary products and fruits (e.g., apples, berries, grape seeds, kiwis, green tea, red wine, etc.) and has previously been shown to be an antioxidant and beneficial for the gut microbiome. To furt
Autor:
Lorena Ramos Freitas de Sousa, Jame's A. da Silva, Paulo Cezar Vieira, Maísa Borges Costa, Mirley Luciene dos Santos, Aline Borba Sbardelotto, Cláudia do Ó Pessoa, Manoel Odorico de Moraes, Antônio Carlos Severo Menezes
Publikováno v:
Química Nova, Vol 37, Iss 2, Pp 281-287 (2014)
A new flavonoid, catechin-3-O-(3"-O-trans-cinnamoyl)-α-rhamnopyranoside, along with known compounds, catechin-3-O-α-rhamnopyranoside, 3-oxo-urs-12-en-28-oic acid, 2,4,6-trimethoxybenzoic acid, 2-butyl-D-fructofuranoside and 1-butyl-D-fructofuranosi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/647892cc68da49b69628cd2e867b4795
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.