Zobrazeno 1 - 10
of 76
pro vyhledávání: '"catalytic pocket"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bioresources and Bioprocessing, Vol 9, Iss 1, Pp 1-11 (2022)
Abstract Pullulanase is a well-known debranching enzyme that can specifically hydrolyze α-1,6-glycosidic linkages in starch and oligosaccharides, however, it suffers from low stability and catalytic efficiency under industrial conditions. In the pre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1f2c983a44d6496ea89ed762ece8b584
Publikováno v:
eFood, Vol 4, Iss 1, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract Dextranase is an important industrial enzyme for the preparation of isomalto‐oligosaccharides. According to the crystal structures of 20 dextranases of four classes, we summarized the structural characteristics of enzymes and the binding m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0aef9b18924142ebbc0455edd54d3c4c
Autor:
Limei He, Rui Zhang, Jidong Shen, Ying Miao, Chunyan Zeng, Xianghua Tang, Qian Wu, Junpei Zhou, Zunxi Huang
Publikováno v:
Electronic Journal of Biotechnology, Vol 55, Iss , Pp 1-8 (2022)
Background: Engineering thermal adaptations of enzymes is a popular field of study. Enzymes active at low temperature have been used in many industries; however, reports seldom describe improvements in enzyme activity at low temperatures using protei
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fcd08987b05f4de2a3bfca913d4fc98d
Publikováno v:
Journal of Enzyme Inhibition and Medicinal Chemistry, Vol 36, Iss 1, Pp 1988-1995 (2021)
Carbonic anhydrases (CAs, EC 4.2.1.1) have been studied for decades and have been classified as a superfamily of enzymes which includes, up to date, eight gene families or classes indicated with the Greek letters α, β, γ, δ, ζ, η, θ, ι. This
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7f1ef9c4d3db42f08aaa29c185d5e980
Autor:
Yi Ding, Laiyin Nie, Xiao-Chen Yang, Yang Li, Ying-Yi Huo, Zhengyang Li, Yan Gao, Heng-Lin Cui, Jixi Li, Xue-Wei Xu
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2022)
Esterases are a class of enzymes that split esters into an acid and an alcohol in a chemical reaction with water, having high potential in pharmaceutical, food and biofuel industrial applications. To advance the understanding of esterases, we have id
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b1a8c144cf34f90b8ffd047308ac55b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jun-Pei Zhou, Ying Miao, Wu Qian, Shen Jidong, Chunyan Zeng, Tang Xianghua, Huang Zunxi, He Limei, Rui Zhang
Publikováno v:
Electronic Journal of Biotechnology, Vol 55, Iss, Pp 1-8 (2022)
Background: Engineering thermal adaptations of enzymes is a popular field of study. Enzymes active at low temperature have been used in many industries; however, reports seldom describe improvements in enzyme activity at low temperatures using protei
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.