Zobrazeno 1 - 10
of 49 749
pro vyhledávání: '"castella"'
Autor:
Medaglia, Salvatore1 (AUTHOR) salvatore.medaglia@unical.it, Basso, Daniela2 (AUTHOR) daniela.basso@unimib.it, Bracchi, Valentina Alice2 (AUTHOR) valentina.bracchi@unimib.it, Bruno, Fabio3 (AUTHOR) fabio.bruno@unical.it, Cellini, Emilio4 (AUTHOR) e.cellini@arpacal.it, Gaetano, Ercole5 (AUTHOR) ercole.gaetano@ipsiakr.edu.it, Lagudi, Antonio3 (AUTHOR) antonio.lagudi@unical.it, Mauri, Fabrizio2 (AUTHOR) fabrizio.mauri@yahoo.it, Megna, Francesco4 (AUTHOR) f.megna@arpacal.it, Rende, Sante Francesco6 (AUTHOR) francesco.rende@isprambiente.it, Severino, Umberto3 (AUTHOR) umberto.severino@unical.it, Taliano Grasso, Armando1 (AUTHOR) salvatore.medaglia@unical.it
Publikováno v:
Heritage (2571-9408). Nov2024, Vol. 7 Issue 11, p6392-6431. 40p.
Autor:
Salvatore Medaglia, Daniela Basso, Valentina Alice Bracchi, Fabio Bruno, Emilio Cellini, Ercole Gaetano, Antonio Lagudi, Fabrizio Mauri, Francesco Megna, Sante Francesco Rende, Umberto Severino, Armando Taliano Grasso
Publikováno v:
Heritage, Vol 7, Iss 11, Pp 6392-6431 (2024)
A submerged elevation located off the coast of Le Castella, a small village on the Ionian Coast of Calabria (Italy) populated for thousands of years that features notable archaeological remains from the Great Greece (Magna Graecia) and the Middle Age
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d18833e091cf479383afcbe6c939a8bb
Autor:
Vo, Tan Phat1,2 (AUTHOR), Tran, Hoang Khanh Linh1,2 (AUTHOR), Pham, Nhat Tien1,2 (AUTHOR), Tran, Tri Nguyen1,2 (AUTHOR), Nguyen, Thuy Hong Nhung1,2 (AUTHOR), Phan, Thuy Han1,2 (AUTHOR), Lee, Hyunjoo3 (AUTHOR), Nguyen, Dinh Quan1,2 (AUTHOR) ndquan@hcmut.edu.vn
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. 2023, Vol. 21 Issue 1, p321-327. 7p.
Autor:
Tan Phat Vo, Hoang Khanh Linh Tran, Nhat Tien Pham, Tri Nguyen Tran, Thuy Hong Nhung Nguyen, Thuy Han Phan, Hyunjoo Lee, Dinh Quan Nguyen
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 21, Iss 1, Pp 321-327 (2023)
ABSTRACTIn this study, bacterial cellulose (BC) was used as a partial replacement for baking wheat flour in the traditional castella cake recipe to increase the fiber content. The wheat flour content was partially replaced (5, 10, 15, and 20%) with B
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d49c2ab6d9d404f9d42cda18fe3efc7
Autor:
Gil, María Ordiñana
Publikováno v:
Fontes Artis Musicae, 2021 Apr 01. 68(2), 51-66.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/27086864
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J. Javier Serrano Lara, María Dolores Pitarch-Garrido, María Del Carmen Cañizares Ruiz, Félix Fajardo Magraner, Carmen Zornoza Gallego
Publikováno v:
Documents d'Anàlisi Geogràfica (2023)
L’anàlisi del procés de pèrdua de població de les zones rurals de l’últim segle és fonamental per entendre els principals problemes que actualment tenen aquestes àrees. En el cas de Castella-la Manxa, es mostra clarament l’evolució i el
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96e7d18a869c4665856f25d63b47249a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.