Zobrazeno 1 - 10
of 659
pro vyhledávání: '"casings"'
Autor:
LARSEN, LANCE
Publikováno v:
Beloit Poetry Journal. 2024, Vol. 73 Issue 2, p57-57. 1p.
Publikováno v:
Pannon Management Review. Jul2023, Vol. 12 Issue 1, p47-48. 2p.
Autor:
Zhe Yu, Jingmin Wu, Ting Zhang, Chi Chen, Yun Ma, Hongxiang Liu, Bor-Sen Chiou, Fei Liu, Jian Li
Publikováno v:
Collagen and Leather, Vol 6, Iss 1, Pp 1-14 (2024)
Abstract Glutaraldehyde (GTA) crosslinking is commonly used to improve the thermal stability and mechanical strength of collagen casings. The aim of this research was to determine the optimal pH of the crosslinking between GTA and collagen as well as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee0e0ea82a834defa6d5c428cc8085d2
Autor:
Shai Barbut
Publikováno v:
Frontiers in Soft Matter, Vol 4 (2024)
Co extrusion sausage technology has been a game changer in the industry as it has transformed the traditional way of filling meat betters into premade casings (e.g., synthetic materials such as cellulose or natural casings) to producing the casings o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7dea4383eeaf4c8badd373c3d7e6cc72
Publikováno v:
Life, Vol 14, Iss 5, p 647 (2024)
The moisture content of immersion vacuum-cooled sausages with modified casings containing citrus fruit extracts under different storage conditions was studied using hyperspectral imaging (HSI) associated with chemometrics. Different pre-processing co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a22f3c873e3e4399a9220c491a07bb99
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Quality. Apr2012, Vol. 35 Issue 2, p127-136. 10p.
Publikováno v:
Journal of Applied Sciences and Nanotechnology, Vol 3, Iss 1, Pp 151-163 (2023)
In this study, mozzarella cheese covered with edible and biodegradable films was manufactured from whey proteins reinforced with green alcoholic extract to preserve the environment from degradable plastics surrounding it. Two types of mozzarella chee
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/388172e0539449e2824864850e815fe2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.