Zobrazeno 1 - 10
of 1 102
pro vyhledávání: '"casein hydrolysate"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 16, Pp 53-60 (2024)
In order to improve the stability and functional properties of casein-derived bioactive peptides (CP) in yogurt, the peptides were microencapsulated using sodium alginate and sucrose fatty acid esters as the wall material, which was determined based
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b324f7198d546269fdbdf625c510cf9
Autor:
Halimeh Hassanpour
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
Abstract Physalis alkekengi L. is a valuable medicinal plant from the Solanaceae family and has multiple therapeutic applications. This study aimed to develop an optimized protocol for callogenesis in P. alkekengi to obtain friable calluses with high
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c2873f285f545688bef5852bb97f7db
Publikováno v:
Macromol, Vol 4, Iss 2, Pp 437-447 (2024)
The effects of using a hard (artisanal) margarine (which has a higher lipidic and lower aqueous contents) and using a soft (commercial) margarine (which has a lower lipidic and higher aqueous contents), along with a casein hydrolysate, on the rheolog
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6dfb1c6a179c42b39d203561acc8a9c3
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 117, Iss , Pp 106221- (2024)
Protein hydrolysates and peptides in fermented dairy products exhibit antioxidant activities. This study aimed to evaluate the antioxidant properties of casein and whey protein hydrolysates derived from three lactic acid bacteria. The assessment invo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a46b8692f22e4a1e90f6a97db06eb6d7
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 7, Pp 406-410 (2023)
In this paper, through the direct sleep experiment, the experiment of prolonging the sleep time of pentobarbital sodium, the hypnosis experiment of subthreshold dose of pentobarbital sodium and the sleep latency experiment of pentobarbital sodium, th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/63ecff6967154106a2edae5cd99d46b5
Autor:
Ling Guo, Biqi Liu, Yujun Jiang, Wei Zhang, Jing Han, Wenxuan Qu, Yuxi Han, Xinhuai Zhao, Xinyan Yang
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 14 (2023)
To investigate how casein hydrolysate affected the physicochemical properties and microbiological diversity of the glutinous rice dough (natural fermentation and yeast fermentation), we analyzed its fermentation properties, carbohydrate, protein degr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4662889ad82e47aaa94b31fd7e4590f6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.