Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"carrot peel"'
Autor:
Ibdal Satar, Retfi Repiyani Rohimati
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 27 (2024)
Abstract The use of edible coating is one of the interesting approaches to prevent the physical, chemical and microbiological damage of food products. In terms of chemical and microbiological damage, the edible coating has very low antimicrobial and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f032aa5a2273453187dd9b2baab76c8e
Autor:
Ovidiu Tiţa, Maria Adelina Constantinescu, Mihaela Adriana Tiţa, Cristina Bătuşaru, Ion Mironescu
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2024)
Food waste is one of the biggest societal problems in the globe due to its detrimental consequences on the environment. According to estimates from the Food and Agriculture Organization, this comes to about 1.3 billion tonnes per year. The current st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e37105be856d4ee8b6c013845823853a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Van Tang Nguyen, Minh Duong Le
Publikováno v:
Beverages, Vol 4, Iss 4, p 80 (2018)
(1) Background: Drying is an important process in the research of bioactive compounds. The aim of this study was to identify an optimal condition to dry carrot peel. (2) Methods: In this study, various drying conditions including hot-air (50 °C and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ddd10f1b360f475f8e95aa4c31a86983
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Technologies, Vol 4, Iss 4, p 36 (2016)
The aim of this study was to determine the mass proportion of carrot root and the effects of four various solvents (methanol, water, ethanol and hexane) on the contents of total phenolics and saponins as well as antioxidant capacity of carrot peel to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6ee3ab5a19a4bf78d9fac26697af7a9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.