Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"carrot agar"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Poljoprivreda, Vol 20, Iss 2, Pp 8-11 (2014)
The aim of this study was to investigate the influence of nutrition media (PDA, carrot agar) and temperature (15, 22 and 30ºC) on growth and mycelium development As well as sclerotium formation of Sclerotinia sclerotiorum. The experiment was set up
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2cd0b9d0d7dc49958bb9f32340fae08a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Poljoprivreda
Volume 20
Issue 2
Poljoprivreda, Vol 20, Iss 2, Pp 8-11 (2014)
Volume 20
Issue 2
Poljoprivreda, Vol 20, Iss 2, Pp 8-11 (2014)
Cilj istraživanja bio je utvrditi utjecaj hranjive podloge (krumpir dekstrozni agar (PDA), podloga od mrkve) i temperature (15, 22 i 30ºC) na rast i razvoj micelija i formiranje sklerocija gljive Sclerotinia sclerotiorum. Istraživanje je provedeno
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.