Zobrazeno 1 - 10
of 1 163
pro vyhledávání: '"carotenoid stability"'
Autor:
Winda Rahmalia, Anis Shofiyani, Yohana Sutiknyawati Kusuma Dewi, Fani Indriani, Alintianni Yolla Putri, Septiani Septiani
Publikováno v:
Indonesian Journal of Chemistry, Vol 24, Iss 4, Pp 1103-1116 (2024)
Bixin is used in wide-ranging food applications but is susceptible to degradation by many factors, including light. This research aims to increase bixin photostability through metal complexation. Bixin was complexed with Mg2+, Ca2+, Zn2+, and Se4+. T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce95d9bd68d346ec84d8464a4ca27b7f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fu, Dongwen, Deng, Sumeng, McClements, David Julian, Zhou, Lei, Zou, Liqiang, Yi, Jiang, Liu, Chengmei, Liu, Wei
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2019 89:80-89
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods January 2018 40:527-535
Autor:
Mutsokoti, Leonard, Panozzo, Agnese, Tongonya, Jeritah, Kebede, Biniam T., Van Loey, Ann, Hendrickx, Marc
Publikováno v:
In LWT July 2017 80:470-478
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies April 2016 34:310-319
Autor:
Lerfall, Jørgen, Bendiksen, Eldar Åsgard, Olsen, Jan Vidar, Morrice, David, Østerlie, Marianne
Publikováno v:
In Aquaculture 20 January 2016 451:170-177
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bechoff, Aurélie, Chijioke, Ugo, Tomlins, Keith I., Govinden, Pesila, Ilona, Paul, Westby, Andrew, Boy, Erick
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis December 2015 44:36-44
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.