Zobrazeno 1 - 10
of 516
pro vyhledávání: '"carotenoid composition"'
Publikováno v:
Plants, Vol 13, Iss 9, p 1251 (2024)
It has been observed that the leaves of some Zamia species undergo a kind of “reverse ripening”; that is, they change from their original brown color to green during development. We assumed that this strange color change was due to the change in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8dc84a4d3e0c46d3be2a155695d6e850
Autor:
Camila Rodrigues Carneiro, Adamu Muhammad Alhaji, César Augusto Sodré da Silva, Rita de Cássia Superbi de Sousa, Simone Monteiro, Jane Sélia dos Reis Coimbra
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 9, p 1907 (2023)
Pequi is a natural source of bioactive compounds with wide versatility for fresh or processed fruit consumption, but it is still little explored economically. Functional foods are the subject of diverse scientific research since, in addition to being
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/309ff1e7cefc43bfbb460b5e0c4f36b5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Advances in Horticultural Science, Vol 32, Iss 3 (2018)
The content and composition of the main antioxidants in the pulp of mangoes depend also on cultivar and maturity degree, the latter being non-destructively evaluated by the absorption coefficient measured by Time-resolved Reflectance Spectroscopy (TR
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/975d4339f2d24d14b2a5098b0c44aa16
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Regulatory Mechanisms in Biosystems. 12:9-13
Ensuring an attractive commercial appearance of egg yolks involves the introduction to the feed of laying hens of the dyes of various origins. Recently, egg producers have preferred natural dyes, which include carotenoids: lycopene and astaxanthin, w