Zobrazeno 1 - 10
of 2 876
pro vyhledávání: '"carotenoid absorption"'
Autor:
Liu, Jianing, Bi, Jinfeng, Liu, Xuan, Liu, Dazhi, Lyu, Jian, Liu, Meng, Verkerk, Ruud, Dekker, Matthijs, Fogliano, Vincenzo
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 July 2023 415
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jianing Liu, Jinfeng Bi, Xuan Liu, Dazhi Liu, Jian Lyu, Meng Liu, Ruud Verkerk, Matthijs Dekker, Vincenzo Fogliano
Publikováno v:
Food Chemistry, 415
Food Chemistry 415 (2023)
Food Chemistry 415 (2023)
The present study was conducted to investigate the effects of polygalacturonase (PG) treatment on carotenoid absorption upon digestion of HPH-treated combined peach and carrot juice (CJ) with or without the presence of lipids. Results showed that PG
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cef1e35c92ff19fe2e1ad96f6d54783c
https://research.wur.nl/en/publications/polygalacturonase-treatment-affects-carotenoid-absorption-from-ve
https://research.wur.nl/en/publications/polygalacturonase-treatment-affects-carotenoid-absorption-from-ve
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition July 2015 102(1):75-83
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The American Journal of Clinical Nutrition. 117:1017-1025
Publikováno v:
Nippon Eiyo Shokuryo Gakkaishi. 75:103-112
Autor:
Faulks, Richard M.1 richard.faulks@bbsrc.ac.uk, Hart, David J., Brett, Gary M., Dainty, Jack R., Southon, Susan
Publikováno v:
European Journal of Nutrition. Feb2004, Vol. 43 Issue 1, p15-22. 8p. 1 Diagram, 2 Charts, 1 Graph.