Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"carob pulp flour"'
Autor:
Spizzirri, Umile Gianfranco a, 1, Esposito, Luigi b, 1, Caputo, Paolino c, Martuscelli, Maria b, ⁎⁎, Gaglianò, Martina c, Clodoveo, Maria Lisa d, De Luca, Giuseppina c, Rossi, Cesare Oliverio c, Savastano, Marco e, Scarcelli, Eva f, Loizzo, Monica Rosa f, Restuccia, Donatella e, ⁎, Aiello, Francesca f
Publikováno v:
In Heliyon 15 October 2024 10(19)
Autor:
Jana Zahorec, Dragana Šoronja-Simović, Sunčica Kocić-Tanackov, Sandra Bulut, Nikola Martić, Katarina Bijelić, Danica Božović, Branimir Pavlić
Publikováno v:
Separations, Vol 10, Iss 9, p 465 (2023)
In this study, carob pulp flour (CF) extract was characterized as a high-value antioxidant and antimicrobial agent. CF extracts were obtained using microwave-assisted extraction (MAE) and optimization of the MAE process was accomplished using respons
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/245f8199b705418b84b534a6b912107d
Autor:
Donatella Restuccia, Luigi Esposito, Umile Gianfranco Spizzirri, Maria Martuscelli, Paolino Caputo, Cesare Oliviero Rossi, Maria Lisa Clodoveo, Roberta Pujia, Elisa Mazza, Arturo Pujia, Tiziana Montalcini, Francesca Aiello
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 8, p 748 (2023)
A baked gluten-free pastry was formulated using milk kefir, rice, and different amounts of carob pulp flour, i.e., 20% (B1) and 40% (B2). In all cases, B2 showed the most remarkable antioxidant properties in terms of total phenolic, phenolic acid, an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/65873cd85f1a413ea3fd758acd4ca01d
Autor:
Nikola Martić, Jana Zahorec, Nebojša Stilinović, Bojana Andrejić-Višnjić, Branimir Pavlić, Nebojša Kladar, Dragana Šoronja-Simović, Zita Šereš, Miodrag Vujčić, Olga Horvat, Aleksandar Rašković
Publikováno v:
Pharmaceutics, Vol 14, Iss 3, p 657 (2022)
To examine antioxidant capacity and the hepatoprotective effect of carob pulp flour, microwave-assisted extraction was performed. The influence of ethanol concentration (0–40% w/w), extraction time (5–25 min) and irradiation power (400–800 W) o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a27bf75dacd34a49b3568770a1b6aa3f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.