Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"carob extract"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aleksandar Rašković, Nikola Martić, Ana Tomas, Bojana Andrejić-Višnjić, Milana Bosanac, Marko Atanasković, Marko Nemet, Radmila Popović, Marko Krstić, Saša Vukmirović, Nebojša Stilinović
Publikováno v:
Pharmaceutics, Vol 15, Iss 11, p 2611 (2023)
Dyslipidemia and obesity are recognized as two of the major global health issues and main risk factors for coronary heart disease and cerebrovascular disease. In recent years, carob has shown certain antioxidant and anti-dyslipidemic potential. In th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08ccb19cdcf7431bb3444cf89d6a9cd7
Autor:
Maria de la Fuente-Fernández, Mario de la Fuente-Muñoz, Marta Román-Carmena, Sara Amor, Ana Belén García-Redondo, Javier Blanco-Rivero, Daniel González-Hedström, Alberto E. Espinel, Ángel Luís García-Villalón, Miriam Granado
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 11, Iss 9, p 1803 (2022)
Carob, the fruit of Ceratonia siliqua L. exerts antidiabetic, anti-inflammatory, and antioxidant effects and could be a useful strategy for the treatment and/or prevention of metabolic syndrome (MetS). The aim of this study was to analyze whether sup
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/40321d4e32514917b7457cafeee8b3cb
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 3, p 793 (2022)
Rice weevil, Sitophilus oryzae L. (Coleoptera: Curculionidae), is one of the most destructive stored-product pests that is resistant to a wide range of chemical insecticides. In the present study, we investigated whether a lectin extracted from Polyg
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/20a20f84fded4ddeb133e9ff3b402a62
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 9, Iss 10, p 2121 (2019)
In this study, different carob extract-based media containing Medium A (included all ingredients), Medium B (included yeast extract and salts), Medium C (included (NH4)2SO4 and salts), Medium D (included only salts) and Medium E (included no ingredie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2eb1086cbe8c415294e208bbfe177f96
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 47, Issue: 5 889-903
The Journal of Food
Gıda
The Journal of Food
Gıda
Carob pekmez is a traditional Turkish food obtained by processing, extracting, clarifying the fruit, and thickening the obtained syrup in an open cauldron or under vacuum. “Carob extract” is defined as “the extract produced by concentrating the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d0d109da2eb5adad638c6cb954c7a1bb
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/72204/1088113
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/72204/1088113