Zobrazeno 1 - 10
of 830
pro vyhledávání: '"carob extract"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rašković, Aleksandar1 (AUTHOR) aleksandar.raskovic@mf.uns.ac.rs, Martić, Nikola1 (AUTHOR) ana.tomas@mf.uns.ac.rs, Tomas, Ana1 (AUTHOR) sasa.vukmirovic@mf.uns.ac.rs, Andrejić-Višnjić, Bojana2 (AUTHOR) bojana.andrejic-visnjic@mf.uns.ac.rs, Bosanac, Milana2 (AUTHOR) milana.bosanac@mf.uns.ac.rs, Atanasković, Marko3 (AUTHOR) atanaskovic.marko5@gmail.com, Nemet, Marko3 (AUTHOR) markonemet@uns.ac.rs, Popović, Radmila3,4 (AUTHOR) radmila.popovic@mf.uns.ac.rs, Krstić, Marko5 (AUTHOR) mkrstic109@gmail.com, Vukmirović, Saša1 (AUTHOR) nebojsa.stilinovic@mf.uns.ac.rs, Stilinović, Nebojša1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Pharmaceutics. Nov2023, Vol. 15 Issue 11, p2611. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science December 2023 34
Autor:
Küçük, Alev Yavuz1,2, Velioğlu, Serap Duraklı2 svelioglu@nku.edu.tr
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2022, Vol. 47 Issue 5, p889-903. 15p.
Autor:
Aleksandar Rašković, Nikola Martić, Ana Tomas, Bojana Andrejić-Višnjić, Milana Bosanac, Marko Atanasković, Marko Nemet, Radmila Popović, Marko Krstić, Saša Vukmirović, Nebojša Stilinović
Publikováno v:
Pharmaceutics, Vol 15, Iss 11, p 2611 (2023)
Dyslipidemia and obesity are recognized as two of the major global health issues and main risk factors for coronary heart disease and cerebrovascular disease. In recent years, carob has shown certain antioxidant and anti-dyslipidemic potential. In th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08ccb19cdcf7431bb3444cf89d6a9cd7
Autor:
Kulcan, Aslı Arslan1, Assoumou, Ursula Tania Zoua2, Aygün, Mine2, Kuzu, Şirin2, Yıldız, Demet2, Kaya, Necihan2, Hacıoğlu, Ahmet2, Karhan, Mustafa2
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2021, Vol. 46 Issue 4, p980-991. 12p.
Publikováno v:
In Fuel 15 September 2022 324 Part C
Autor:
Jana Zahorec, Dragana Šoronja-Simović, Jovana Petrović, Zita Šereš, Branimir Pavlić, Meta Sterniša, Sonja Smole Možina, Đurđica Ačkar, Drago Šubarić, Antun Jozinović
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 9, p 3603 (2024)
To improve the nutritional value of bread, as well as to satisfy consumers whose awareness of the importance of nutrition to preserve health is growing significantly, it is desirable to enrich bread and bakery products with functional components. Car
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dfeed80109ce46eea4b25f870b707c45