Zobrazeno 1 - 10
of 7 575
pro vyhledávání: '"cardol"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Makwana, Ketan, Ichake, Amol B., Valodkar, Vinayak, Padmanaban, G., Badiger, Manohar V., Wadgaonkar, Prakash P.
Publikováno v:
In European Polymer Journal 5 March 2022 166
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bulletin of the Chemical Society of Ethiopia. 2016, Vol. 30 Issue 2, p273-282. 10p.
Autor:
Maia, Francisco1 jjonasnmaia@hotmail.com, Ribeiro, Viviane1, Clemente, Claudenilson1, Lomonaco, Diego1, Vasconcelos, Pedro1, Mazzetto, Selma1
Publikováno v:
Journal of Thermal Analysis & Calorimetry. Aug2012, Vol. 109 Issue 2, p1013-1018. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
João Campos Paiva Filho, Selene Maia de Morais, Antonio Carlos Nogueira Sobrinho, Gessica Soares Cavalcante, Nilvan Alves da Silva, Flávia Oliveira Monteiro da Silva Abreu
Publikováno v:
Polímeros, Vol 29, Iss 4 (2020)
Abstract Anacardic Acid (AA) and Cardol (CD) are the main constituents of the cashew nut shell liquid, which presented several biological activities. In this study, a 23 factorial experimental design was employed in order to evaluate the influence of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b5ca9b720984a5aa771a6a64f9f7513